Solveig
Utstyr
  • Nikon D2X
  • 35-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger595
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237047} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Likte ikkje munnen, At halsen ikkje vise, at det e litt bustete hår på toppen. Ellers fint, tåle litt mer kontrast...syns eg!
Frode H.

En nydelig modell som gir deg et godt utgangspunkt, som du tar godt vare på!

Her har du fått til en flott belysning, et bilde som er skarpt og som samtidig har en fin komposisjon. Bakgrunnen er akkurat slik den skal være - tar ikke oppmerksomhet bort fra motivet.

I motsetning til FR, synes jeg at munnen gjør mye av bildet. Det samme mht håret som FR kommenterte. Når alt er ''A4'', som man ser MYE av, faller bildene fort i den ''grå massen''. Fortsett med ''dine'' tolkninger!

Mvh
Frode

Avsluttet .

Har jeg sagt at jeg synes bilde er a4? neh! Synes bare at viktige ting som øyekontakt og komposisjon, forsvinner litt når feks håret er bustete. Er veldig for å bryte regler, men dette er jo et bilde som ikke bryter mange regler, det er laget ''veldig perfekt'' med overlegg, derfor poengterer jeg små forstyrelses elementer som etter min mening kunne ha blitt jogrt noe med!
Harald B.

Flott og klart bilete, geniale fargetonar, lyssetting som både gjev kontrast mellom modell og bakgrunn, utan at bakgrunnen er mørk.

Augene er fortyllande og elles eit flott uttrykk, eg skulle blitt glad om eg kunne ta så gode bilete...

Eg har ingenting å utsette på biletet. Det einaste eg ser for meg er at det kan finnast utsnitt som kan funke minst like bra, feks. bittelitt mindre av bakhovudet.
Frode H.

Til FR: Les kommentaren min en gang til.

At du og jeg har ulikt syn på hva som er best i denne sammenheng, er jo en ærlig sak, burde ikke være vanskelig å akseptere ;-). Jeg sitter ikke nødvendigvis på fasiten :-).

Mvh
Frode
Morten J.

Dette likte jeg

Flott modell, Flott kontakt, Flott belysning og eksponering, Skarpt, nydelige øyne.

Liker vinklen på hodet som er med å danne noe som ligner på en diagonal og det gir litt dynamikk.

Jeg er ikke helt sikker på utsnittet. Pelskraven forstyrrer meg litt.

Men bildet er absolutt severdigt.

Morten
Mats A.

Hei Elisabeth!

Flott bilde; skarpt med fine farger og god lyssetting. Likte også uttrykket godt. Skal jeg gi litt konstruktiv kritikk, må det være at hodet ligger litt for mye på skrå. Hadde gjerne sett at det ble rettet opp littegrann! Men som sagt; et kjempebra bilde.

Mvh Mats
kåre l.

Sjarmerende og lekent :-)
Kan du presentere meg... ;-)
Fleip til side hehe. Biltet er supert synes jeg.
Vil driste meg til å foreslå et helt kvadratisk utsnitt her. Dvs kuttet i bunn til en ikke så jakken, bare pels. Og eventuelt kutte litt på høyresiden for å justere til perfekt kvadrat.
Dyktig gjort c'',)
Elisabeth O.

tusen takk for kommentarer alle sammen:) er helt enig meg deg fredrik at jeg burde ha fjernet det bustete håret...men var litt i hasten da jeg la det ut, så jeg glemte det..hehe:) men jeg syns solveig sin munn er sexy, så siden du verken likte munnen hennes her eller på det andre bildet av henne, vil jeg anta at du generelt bare ikke liker venninna mi:) hoho
Anne-Lise S.

Et nydelig portrett med godt valg av farger og fint, mykt lys. Fin positur også.

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu