Bekk i gammelskog
Det er kanskje litt klisje, men det er ''noe'' jeg liker ved det. Kan et bilde uttrykke både kaos OG ro?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger292
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237409} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Odd E. k.

Hei Espen!

Et flott bilde bra skogen. Fin bekk med god dybde innover i bildet. Trærne ligger fint plassert , der kjuken kommer fint frem på treleggene. Ser også at hakkespetten har sitt tilholdssted her, da den har vært på matauke. Iskanten, det lette snølaget på trærne og det fine lyset innover i skogen gir en fin stemning. Flott sett og fanget, komponert og i et utsøkt utsnitt Espen!

Mvh

Odd E.
Espen S.

Takk for en gjennomarbeidet kommentar Odd!

Espen
Ivar B.

Hei Espen!
Synes du har lykkes bra her. Fotografering av skogsinterriør er ikke det enkleste man kan begi seg ut på. Mange elementer gir fort rotete bilder. Denne typen bilder krever virkelig at fotografen jobber seg inn i motivet og har klare tanker om hva men vil formidle. Du stiller spørsmålet om et bilde kan formidle både kaos og ro. Mitt svar er at ja helt klart. En god fotograf kan gjennom god linjeføring og komposisjon gi orden i kaoset, noe ditt bilde er et godt eksempel på. Du har nettopp gitt et rotete og kaotisk miljø en ro. Elvas diagonale linje skaper dybden. Trærne i bakgrunnen danner en trekant som blir en sterk tenkt linjeføring for betrakteren, dette tror jeg er svært viktig for at bildet ditt gir betrakteren en følelse av ro. De tverrgående stammene binder forgrunn og bakgrunn sammen. God skogsstemning. Mvh Ivar.
Espen S.

Takker og bukker....

Espen
Stig Børre E.

Hei Espen!
takk for sist - hyggelig tur. Det ble litt for hyggelig på fredagen til at jeg orket
å labbe noe særlig innover i skogen. Dette så ut som en veldig spennende plass.

Å kommentere etter Ivar blir som å hoppe etter Wirkola...
Kan tillegge at jeg er enig i det han sier om bildet - i tillegg syns jeg kontrasten mellom den brunrøde bekken og den grønne barskogen er utrolig delikat. Kunne vurdert en veldig forsiktig økning av fargemetningen og en liten demping av mellomtonene, dette for å forsterke kontrasten mellom rødt og grønt. Når det er sagt så hadde dette sikkert fungert veldig bra i s/hv også. - mye pga fine kontraster og en veldig bra komposisjon.

StigB
Espen S.

Takkker...

Var litt sliten selv :o)

Bildet er faktisk desaturert, ønsket en ''nær-sort/hvitt-opplevelse''. Kanskje jeg var litt for tøff med desatureringen?

E
Jan O Ø.

Hei. Stilig dette. Synes nederste delen av bildet er det som interesserer mest og tror derfor jeg ville kuttet litt i toppen. Kanskje hele himmelen.
Mvh Jan O.
Espen S.

Hei!

Takk for synspunkter. Skjønner forslaget, men tillater meg å være uenig :o) Føler at jeg isåfall vil miste en del av ''dybden'' i bildet...???!

Men takk i allefall :o)

Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu