Himmeldykkere
Turistknipps fra oslo.
Utstyr
  • Coolpix 995
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger686
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_23745} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Fred A.

Nei! du får ikke noen poeng for dette,Stephan. Det her er for billig.Avfotografering av annen manns kunst.Har du tillatelse til det her.
Nei! FY FAEN!!!
Torbjørn L.

Brukt opp idé.

mvh

Torbjørn
Tarjei Ekenes K.

fett bilde, men har tatt samme motiv selv for noen år siden, og fant ut det de andre skriver her. det er allered kunst.
Nils H.

Du sier det så fint selv, Stephan: ''Turistknips fra Oslo''.
John Agnar S.

Fotografi handler vel om å kunne se og å ''male med lyset''. Dessuten har du jo fått et skikkelig bra ''turistknips'' fra Oslo.
Kunstneren som skapte dykkerne, synes sikkert din betraktningsvinkel av bildet er topp.

John
Gunnar S.

Nei, 0p
Spørsmål: Blir det så dårlig kvalitet fra kameraet ditt?
John Agnar S.

Til hvem retter Gunnar Skårnes sin kommentar?
Glem denne uvinnelig teite fokuseringen på utstyret. De bildene med flest hits på foto.no er jo av ''perfekte'' kvinnekropper, som i manges øyne allerede er kunst fra før av, går det da an å ta bilde av sånt? ;~)
(dette er ment ironisk)
......John
Stephan Z.

Noen skaper seg sine fikseringer når de ikke fikser enkelte ting. Innen foto blir gjerne teknikk en erstatning for manglende innhold. Innholdet i dette bildet og måten jeg formidler det kan gjerne diskuteres, men det evner vel ikke Gunnar tror jeg, for sånt forstår han ikke pukha av.

MVH Zwing
Ketil P.

Iflg. TL er denne ideen 'brukt opp'. Av hvem?
Thorfinn B.

Jeg forstår ikke helt her, men Fred aspli og Zwing har samme e-mail adresse og er fra Halden. For øvrig finner jeg ingen med navn Stephan Z... i Haldendistr.

Kan det være at det er en og samme person som igangsetter en diskusjon på sitt eget bilde her, dog med to ulike identer.....!?!?!??
Nils H.

Her er det noe muffens, det er helt sikkert! Jeg tror Zwilgmikken spiller dirty. I følge ryktene er det vanskelig å finne Zwilgmeyer noe som helst sted.
Stephan Z.

Dere finner meg aldri!

MVH Z (Zorro?)
Thorfinn B.

hehe, vel ikke har jeg så stor interesse av å finne deg heller, men om du er identisk med Fred Aspli (noe du ikke benekter), må jeg si du spiller en lite tillitskapende dobbeltrolle.

T (Tarzan)
Fred A.

Nå får det faen meg være nok Thorrrrfinnn! Hva har du med å gå folk i sømmene på denne måten etter? Min E-mail adresse??? Hvilke av mine E-mail adresser? Aner ikke selv hvor mange adresser jeg har lenger jeg.Hvorfor legge ut det her? OG HVOR JEG BOR? Hvor bor du? Har du familie?Kone?Barn?
Nei sånt kutter vi ut!
Dan E.

Hvilket jäckla tjafs! Det här har ju inget at gjöra med den väckra bilden som borde få mer uppmerksamhet än den här aggressiva och otrivsama diskutionen.

VH Elofsson
Thorfinn B.

FA: oi oi så sinna da....!
Gunnar S.

Jeg ser at Dan Elofsson har e-mail adressen zwiegel@operamail.com

Sikkert ingen sammenheng med Zwilgmeyer..

Spørsmålet mitt tidligere var oppriktig. Er det vanlig med slikt ''bøss'' rundt tynne objekter (vaierene) når man bruker digitale kameraer? Bare nysgjerrig..
Thorfinn B.

GS: ja det forklarer vel det meste her...!

Svar på ditt spørsmål: Nei, dette bøsset skyldes høyst sannsynlig at bildet enten er tatt med JPEG-format (isteden for TIFF) eller at bildet er JPEG-komprimert for mye i PS.
John Agnar S.

...vedder på at bildet viser fotografen og hans mange alter ego. Eller kritikerne og deres dobbeltgjengere. Janteloven har godt tak i balla på oss hankjønn som svermer rund denne sida.
På tide å få fler betraktninger og meninger fra hunnkjønn.
...hermed er damene invitert.
Hilsen John
Stephan Z.

Ja! Hvor er jentene!?

MVH K (K...?) eller (K..?)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu