Tre innrammet av trær
Synes denne aska ble fin, innrammet av almetrærne i forgrunnen.
Bildet inngår i albumet Landskap -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-05 11:19:53
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger400
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237459} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (30)
Avsluttet .

Det var da et nydelig lys og stemning i dette bildet Rune,fargene og komposisjonen er også bare helt topp,dette likte jeg godt:-)
Hilsen Tone!
Truls L.

Nydelig bilde med flotte siluetter av trærne :)

Mvh Truls
Hege J.

Et stemningsfullt bilde. :-)
Trærne framstår som fine siluetter, og de i front fungerer som en naturlig innramming. Asken, som er hovedmotivet, er vakker og enslig, men er litt for midtstilt i bildeflaten etter min smak.

Mvh Hege
John B.

Hei !
Nydelig stemmningsbilde.....om jeg hadde holdt på med ei diktbok, så skulle jeg kjøpt dette bilde for å bruke det på forsiden....
John B.
Anne Lene B.

Hei Rune
Et meget flott bilde med de vakre greinene som filigransmykker på himmelen!
Fin komposisjon som leder blikket innover og nydelige farger!! Begge versjonene er flotte på hver sin måte og kunne utmerket godt være illustrasjonsfoto!! :-)

Hilsen Anne Lene
Hege-Christin S.

Hei!

Et virkelig nydelig bilde med flotte enkle farger, likte den trefargede versjonen, versjon 1, bra komposisjon, fin innramming :)

Mvh
Hege
Egil S.

Noen ganger skytter man blink.
Her har du gjort så.
Sier ikke et kvekk mer.

Jo forresten: Gratulerer med et flott bilde!


Mvh.
-Egil
Bjorn F.

Hei Rune.
Dette syns jeg var flott komponert,trærene gir en fin innramming til treet i midten som står fint frem mot den vakkre himmelen.Meget bra. V1 for meg.
Hilsen Bjørn.
Knut Børge S.

Hei Rune!
Flott bilde av det fotogene treet i nydelig lys og komposisjon. Fin innramming. Veldig bra!
mvh KBS
Rune S.

Takk for deres hyggelige kommentarer. Flott at dere satte pris på bildet.

Mvh
Rune S
Oddrun B.

Et flott og skarpt bilde, liker fargenene og innrammingen. Kanskje bilde hadde blitt litt bedre med en ramme rundt?Føler det mangler en avslutning.

mvh Oddrun
Monika Frisvold V.

Hei
Et flott stemningsbilde...flott naturlig innramming av treene. likte V1 best.
Fine farger og fin komp. Hilsen monika
Tom Dysa S.


Gjøss har dere sånne flotte trør på den si,a fjorden da hehe..
Det var gøy og att du komenterte mitt første bilde på dotten, hadde hatt kamera 2 dager da jeg tok det ;-) Jepp blues bilder kommer... mvh Dysa.
Per Espen T.

Flott bilde og fin innramming med naturens egen ramme, jeg liker versjon 1 best. Dette må være Aska på Heer? Er vel det mest fotograferte treet i Frogn vil jeg tru, men dette skilte seg ut...BRA!
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer og råd! Flott at dere likte bildet! Oddrun - På slike bilder liker jeg ofte at det ikke er avgrenset, men det er kanskje ikke etter boka:-) Tom - Det finns flotte løvtrær på denne siden også, pluss et bra bluesmiljø, tror jeg. Ser fram til noen bilder ifra bluesmiljøet. Per Espen - Jeg har sett at du er en av fansen til aska på Heer og ditt fine bilde i avisen. Jeg er sikker på at du har rett i at det er det mest fotograferte treet i Frogn. Jeg bor like ved så da blir det et naturlig offer for min fotografering:-)

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.

Snø eller mer i silhuett, that`s the question, og jeg kan ikke gi noe svar. Jeg liker begge versjoner. Fargen på snøen gir denne kalde følelsen av vinter som V2 ikke gir. Samtidig gir V2 noe mer spenning synes jeg. Fargene og silhuettene i V1 står godt til hverandre, og dybden ''innrammingstrærne'' gir er flott.

Anne-Lise
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Anne-Lise! Flott at du likte bildet!

Mvh
Rune S
jøran f.

Gratulerer med et kjempebilde. Farge og komposisjon er nesten perfekt. Bare en liten detalj hadde jeg ønsket anderledes. Greinene på det innerste treet skulle ikke berørt ''rammetreet'' ditt. Men for all del dette er igrunnen en minimal bagatell som ikke betyr så mye. Det er tross alt et blinkskudd.
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Jøran! Hyggelig at du likte bildet! Enig med det du skriver om grenene. Kunne også ha klonet det bort. Men nu får det duge:-)

Mvh
Rune S
ingeborg w.

Jeg synes v1 er best, med snøen. Det ble mer kjedelig med bare svart. Glorien var det bra du fjerna. Det er et fint motiv du har funnet med treet som står alene, pent innrammet. Synd de toucher hverandre på høyresiden der.
Bergliot E.

Nyydelig bilde med utrolig flott lys og farger. Syns ikke at snøen sku vær svart jeg, så min favoritt blir v1. I denne fase av lyset er jo snøen blå, så det syns jeg passet fint her.

Bergliot:)
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Ingeborg og Bergliot! Flott at dere satte pris på bildet.

Mvh
Rune S
Tone A.

Hei Rune
Du er veldig flink til å få ditt særpreg på bilda dine av tre, og spesielt når det gjeld den einslege aska. Her er det eit meir frodigt uttrykk der aska er innramma at to andre tre som gir fin dybde til bildet. Fine silhuettar mot den rosatona himmelen nederst som gradvis forsvinn over i gråtonar. Versjon2 vert reinast i uttrykket, mens versjon 1 med blåtona snø er det mest liv i. Det vert versjon 1 for meg som visar litt av årstida. Midstillinga funterar fint her. Fortset med dine trebildet dei inspirerar.
:) Tone
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Tone! Hyggelig at du likte bildet! Her har jeg lånt et bedre kamera av en av mine sønner. Dette gav andre muligheter,
selvom jeg elsker min, relativt sett, gamle Powershot G1 med vridbar display:-)

Mvh
Rune S
Arne M.

For et nydelig og stemningsfullt bilde. Farger, detaljer og en flott komposisjon, gjør motivet rettferdighet. Flott gjort.

- Arne
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Arne! Flott at du satte pris på bildet!

Mvh
Rune S
Nils G.

Dette liker jeg godt. Flott svart innramming av den rosa himmelen med tresilhuetten. Veldig tiltalende. Den blå snøen i v1 synes jeg passer veldig bra mot den rosa himmelen. At du har fjernet haloen synes jeg også er bra.

Nils
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Nils! Flott at du likte bildet!

Mvh
Rune S
Ole-Kristian T.

Flott motiv og et strøkent bilde. Veldig bra :)
Ingunn S.

Hei Rune!
Hvordan har jeg kunne gå glipp av dette flotte bildet???
Utrolig lekkert og delikat med veldig fine siluetter av trærne mot den nydelige himmelen. Perfekt utsnitt og komposisjon ellers. Liker begge versjonene, men holder en knapp på v1.

HJilsen IngunnS:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu