Jeger BomBom
Engentlig bare et morsomt bilde av den stakkars jegeren som må se middagen fly avsted. Driver selv med litt jakt og kjenner følelsen :o)
Utstyr
  • Olympus E300
  • 40-150mm/4.0-5.6
  • Brennvidde150mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237527} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Aleksander M.

Hei
Hele skjæra kunne jo vært i bildet og den kunne jo vært skarpere, men her er det jo som du nevner situasjonen som er bra!

Mvh Aleksander
Knut H.

Hei Vidar
En slukøret rev i flott fargeflora.Middagen
ser ut som take away.Artig situasjon du
har fanget her.Flott rev som sikkert
får sine muligheter.
Mvh Knut
Terje S.

Flott av reven og skjæra. Ett beskrivende bilde av en fin situasjon. Er jeger sjøl og kjenner følelsen. Ser du har gått i samme felle som meg med foto. Jobbet både i fotoforretning og som frilans i ett par lokalaviser og hobbyen døde ut. Jobber idag med noe helt annet og det er kjekt å dra frem kamera igjen.

Lykke til videre

Mvh Terje
Pål B.

Flott bilde. Det er ikke ofte jeg ser situasjonsbilder som dette. Reven er skarp, at skjæra er uskarp betyr ingenting. Litt mer luft rundt både rev og skjære hadde vært ønskelig, men i situasjoner som denne er det godt gjort i det hele tatt å få begge med i bilderuta! Jeg syns det er litt for mye usm på vegitasjonen, selektiv usm bare på reven og en mer dempet metning/lys på vegtitasjonen ville også heve bildet tror jeg.

mvh
pål
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu