Ekte vestlandsvinter
Bildet inngår i albumet • Landskap • -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger1311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237610} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ronny A.

Hei
Gratulere med et kjempeflott bilde! Har du brukt et filter på bilde under redigering? I hvertfall gjorde det susen:)
mvh Ronny Arntsen
Anna Rosa L.

vannet på dette bildet sjarmerte meg i senk!
flott bilde!
-rosa-
Geir B.

Takker for fine tilbakemeldinger :-)

Ronny: ''Filteret'' er vann, dugg og litt ekstra ''pust'' på objektivet for å teste ut effekten : -) Blir frontlinsen ''for'' våt, forsvinner imidlertid ''tegningene'' i motivet men det var spennende å prøve ut ulike varianter :-)

Rósa: Kombinasjonen stativ, lang lukkertid ( mer enn 1 sek. ) og vann i bevegelse er en spennende kombinasjon. Hvis du tenker deg hvor vannet renner så kan du også forestille deg hvor stativet ( og mine føtter ) var plassert => midtstrøms :-)


mvh
Geir
Inge S.

Hei.
Et meget fint vintermotiv i all sin grønne frodighet:-) Ville nok
fjernet disse høye gress stråene på venstre side før opptaket:-)
Ellers meget bra.

Mvh Inge
Ivar B.

Dette likte jeg. Vått, tåke, og flott naturskildring. Fin dybde gjennom sterk linjeføring i bekk og vegetasjon. Bra! Mvh Ivar.
Geir B.

Takk også til Inge og Ivar.

Inge: Jeg ser poenget i innvendingen mot stråene i venstre, nedre kant ...... de forstyrrer ..... på den annen side så leder de lyse stråene blikket inn mot bildets sentrum - i tillegg er de ''skarpe'' i motsetning til andre deler av bildet som er mer ullent p.g.a. dugg på objektivet :-)

Ivar: Jeg forsøker for tiden å bryte ''godværs-syndromet'' og prøver med fotografering i såkalt ''dårlig'' vær. 2-3 timers vandring i utmark og skog med regn og lavt skydekke ga meg en ''aha''-opplevelse. Flotte farger og fravær av store kontraster ( + bruk av stativ og snorutløser ) gjorde at jeg både hadde en fin naturopplevelse og fikk bilder jeg var fornøyd med - ikke minst fordi motiv-utvalget ble ''nytt'' p.g.a. det bløte lyset :-)

Med kameraet innpakket i Gladpack ( tynn plastfolie ), strivåt lue og med vannet langt over støvleskaftet og stående midt ute i bekken, var jeg nok litt av et syn: Eneste stedet jeg var tørr, var bak ørene :-)

mvh
Geir
Jarl Johnny J.

Dette var virkelig lekkert. En skikkelig defus og drømmende effekt fikk du der. Det at du plaserte deg midstrøms fikk du mye igjen for i linjeføringen her syns jeg. Likte også godt fargene. Alt i alt et meget godt bilde =)

Mvh Jarl
www.3j.no
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu