Granavollen
Maria og Nikolaikirken har siden 1100-tallet vært et landemerke på Hadeland.
.
Utstyr
  • Canon 300D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annet3exp. HDR
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237702} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Rolv B.

Du har fått til et veldig spesielt lys her. Himmelen er praktfull. Kan du si noe om hvilken teknikk du har brukt for å få den jevne belysningen på kirkene. Prøv en gang på St. Petri på Tingelstadhøgda. Den er også spesiell og noe eldre, vil jeg tro. Helt spesielt lys her og hvis du ikke har gjort noe spesielt med det, er det godt eksponert! Og meget vellykket. Hadde du holdt kameraet vannrett for å unngå fallende linjer, ville du nok mistet noe av himmelen som også er vesentlig her.
Avsluttet .

Dette var skikkelig fint bilde:)
Tore V.

Takk for kommentarer. Det er hdr-teknikk som gjør det mulig å unngå utbrent himmel her, samtidig som de mørke murene i skyggen blir ok. Tok tre eksponeringer, blender på 8, og varierte lukkertidene mellom 0,-2 og +2EV.
Sjekk f.eks på cambridgeincolour.com eller andre nettsteder som har HDR-tutorials.
Rolv B.

Hei igjen Tore.
Jo, jeg trodde nok det var hdr-teknikk du hadde brukt, men du har lyktes så godt at man kunne undres om du hadde brukt den. Mange overdriver teknikken i den grad at det lyser HDR lang vei og det hele blir veldig rart. Dette var vellykket.
Trym S.

Inponert over bildene!
Jeg har mye å lære hehe :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu