sommerbarn
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237794} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
charlotte s.
dette var kjempefint,kjempefin komposisjon,farger og ser ingenting å forandre,gleder meg til å slippe tre lag på barna :-)
charlotte
Aud Elise S.
For en nydelig bilde! Fin lyssetting, farger og komposisjon. Og en søt sommerlig modell. Jeg har kikka på de andre bildene dine og er imponert!

mvh Aud
Eli B.
Vakkert! Spesielt med blåtoningen, men det passer bildet og får frem stemningen. Fint.

mvh Eli
Oddrun B.
Et nydelig portrett! Liker godt utsnittet og blåtonen.

mvh Oddrun
Odd Tore S.
Nusselig bilde av tankefullt barn i velvoksen eng?
Selve bildet er nydelig, toningen minner meg om temp og vær ute i dag, og står absolutt ikke til motivet. Altfor kaldt etter min mening, gir ikke harmoni i sinnet når jeg betrakter dette.
Så for meg ville en flat og kjedelig gråtoneversjon vært å foretrekke, eller kanskje en svak brungylden toning. Sikkert dønn tradisjonelt og gørrkjedelig, men det kan jo være en grunn til at det er tradisjonelt.
Odd Tore
Avsluttet .
Flott og sommerlig barneportrett. Pluss for utsnitt og blåstikk. Bra jobbet!

--
mvh
Bjørnar Hauge
ingebjørg fyrileiv g.
For et nydelig barn! Uttrykket hennes gjør veldig mye for bildet, og posituren er fin. Toner og lys fungerer også veldig bra. Dette gikk rett inn hos meg:)

vh ingebjørg
Arne S.
Bra! Men litt uheldig med strået som kommer rett opp i munnen.
Anne-Cathrine B.
Dette synes jeg var flott. Enig med AS vedr strået som kommer opp i munnen, ellers har jeg intet å utsette på bildet. Liker komposisjonen og lysbruken, og synes fargevalget passer bildet - det bidrar til en rolig, avdempet stemning. Skulle gjerne sett det i en s/hv-utgave..

Anne-Cathrine
Kjetil D.
Herlig bilde. Det blå filteret passet bra.
Magnar B.
Takk for fine tilbakemeldingar! Enig i at s/kvitt og andre tonar også kan fungere, om det er bedre er kanskje litt smak og behag? Skjønnar poenget m strået… nyttig tips!
Odd Tore S.
Så klart fargen på toningen er avhengig av smak og behag.
Men for meg harmonerer ikke et så sommerlig motiv med en så kald tone, så det er et snev av (egen) logikk i innvendingen min.
Odd Tore
Espen A. I.
Helt nydelig utsnitt, vakkert presentert i monotone farver.

Espen
Anne-Lise S.
Like vakkert som et barns uskyldighet i sinn og tanker! Nydelige blåtoner og barnets bøyde hode forsterker følelsen av dette uskyldsrene....

Anne-Lise
Magnar B.
Takk for fine kommentarar… OTS: tar m innvendingen din. Skal grunne litt på det. Har blitt lite bilder i det siste… kjem sterkare igjen snart.
wojt k.
very good photo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu