Iskrystall
Iskrystall, synes på en måte at bildet er pent, men likevel ikke skarpt nok i is-kornene. Er spent på å høre hva dere mener.
Bildet inngår i albumet Is i alle varianter - Dette blir en serie med is i naturen som tema. I tråd med den årstiden som vi beveger oss inn i. Mange spennende bilder og muligheter, hvor det gjelder å ha øye for detaljene.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger243
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238021} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Jeg syns dette bildet er utrolig vakkert.
Nydelige blåtoner og lyset som reflekteres i iskrystallene,det ser nesten ut som et smykke og det får meg til å drømme meg helt bort.
Lekkert:-)
Det falt iallefall i smak hos meg.
Hilsen Tone!
Bodil Kristine F.


Her er mange fine små detaljer og formasjoner. Litt pirk: Det gulbrune nede i høyre hjørne forstyrrer. Men disse små fargeglimtene i hovedmotivet og den blå bunnfargen er lekker.

Mvh Bo
Knut H.

Her er de ikke skarpheten som er tema,
Fargene og de reflekterende lyset syns
jeg var pent og skyggespeilingen likeså.
Flott bakrunn,enig med Bodil de nede
til høyre ødelegger for dette er bra.
Mvh Knut
Eivind B.

Flott is-serie du har. Også her spennende med det abstrakte lysspillet i iskrystallene. Muligens hadde det gjort seg i et renere høydeformat uten den brune flekken. Pent arbeid. Mvh Eivind
Jan Frode A.

Jeg syntes utsnittet er som det bør være, men nedre høyrehjørnet forstyrrer. Du kan jo forsøke å rydde unna med klonevertøyet.
Bortsett fra denne forstyrrende detaljen i bildet, er resten skikkelig flott etter min smak. Blåtonene i bakgrunn og og det ginstrende uttrykket i krystaller, gir en god glød i bildet. Vinterslig lys sammen med det kjølige , er godt formidlet. Spennende fokusplan.

mvh Jan Frode
Bergliot E.

Flott og spennende bilde selvom det ikke var helt topp i skarphet. Det brune i høyre hjørene er nevnt. Fjerner du denne blir bildet helvet betraktelig. Det forstyrret ganske mye på den stilrene stilen som ellers preget bildet.

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu