- Vinterstemning på Lyefjell -
Endeleg fekk me snø, kulde og sol. Her på toppen av Lyefjell er det planta furutre for å dempa vinden som herjar ofte. Nå er trea blitt høge og ein kan finna litt lune stadar mellom dei på veg til ''Utsikten'' der ein har utsikt over Jæren. Denne morgonen bles det kaldt og det merka eg også mellom trea her.
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 10-22mm f/3.5-4.5 USM
  • Brennvidde11mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger294
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238182} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Bergliot E.

Ja her hadde du snø i massevis. Flott vinterbilde med fine detaljer i de snøbelagte greinene. Flott komposisjon dær den tråkka stien bidro til dybde. Flott lys og blåskjær i snøen.

Bergliot:)
Avsluttet .

Herlig vinterbilde,nydelig med de snødekte fårebuskane,fint lys og stemning.
Deilig med litt snø ig lysere dager etter alt regnet:-)
Får lysst å gå tur med en gang når jeg ser på dette bildet:-)
Hilsen Tone!
Rune S.

Flott vinterstemning i fin komposisjon og flotte fargetoner. Enig i at sporene gjør mye for bildet. Stenen også, som ligger velplassert.

Mvh
Rune S
Bjørg S.

Dette er et kjempeflott vinterbilde som gir skikkelig vinterfølelse når en ser det. Nydelig himmel, og herlig med trærne som er neddynget av sne.
Herlig sted å gå tur dette ja.

Bjørg :-)
Avsluttet .

Nei, dotten er ikke mye samarbeidsvillig for tiden. Hadde lagt inn kommentar her jeg og så bare forsvant alt. Irriterende.
Men, det var ikke det jeg skulle tale om nå:)
Ser ut som om det er mer snø der oppe hos deg. Vakker natur med nysnø, nok til at det ble et skikkelig vinterlig bilde ifra snøfattige Jæren.
Tror nok jeg ligger på en tur til våren ut til Utsikten. Bilde viser vakker natur og blir jo ekstra tiltalende å se på med nysnøen.

mvh arild
Camilla S.

Hei Tone!

Er herlig å få oppleve skikkelig vinter nå, etter en lang og våt høst.
Du formidler vinterstemnigen, men jeg går litt mot stømmen denne gangen. Vet du tåler kritikk, så jeg kommer med den nå;)
Du har et bredt område innenfor foto, der du alltid leverer bilder som er meget godt og teknisk bra, men i denne omgang, så synes jeg motivet ble litt kjedelig. For meg, så kjenner jeg deg som en person som liker å gå tett inn på detaljer, særlig blomstrer. Så jeg savner litt av dette i motivet ditt her.
Nå ble det litt lite spennende for min del, vet du kan bedre;)

Ha en strålende helg!

-Camilla
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Tone.

Det er ein velkomponert vinterstemning du formidler her, litt annleis enn det du vanlegvis presenterer, men like fullt vakkert og stemningsfullt.
Ja eg kan nesten ane kulda her:-)

Mvh Inger Anne
Tone A.

Hei
Det har vore lite kommentarskriving siste dagane pga foto.no har vore nede når eg har sjekka. Men takk for kommentarar og tilbakemeldingar på dette bildet, som eg er enig med Camilla i at det kan vera litt kjedeleg. Det var sjølv vinterstemninga med snøtyngde tre der fotspora leia inn til steinen som ligg så omringa.
På Lyefjell er det sjeldan at snøen heng på trea lenge, pga at det bles slik at snøen ramlar av etter kort tid. Eg måtte til toppen av Lyefjell for å finna tre med snø på, og med vinden som bles kuling i dag er dette synet borte.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu