Pajero i Lærdalstunnelen
Dette er bilen vår fotografert inne i Lærdalstunnelen ( håndholdt) hvor det er et fantastisk fargespill! Den har en slags lilla lakk som passet godt til fargene inne i tunnelen... Det jeg har gjort med bildet er at jeg har fjernet en stygg ledning som kom med i bakgrunnen samt noen papir som lå på bakken. Videre så har jeg lysnet det litt og skarpet det opp litt. Bildet lider litt under endringen av størrelsen ser jeg...
Jeg synes selv det ble et pent bilde med god vinkel og fine farger. Er usikker på om det er et teknisk bra bilde? Ps. Det var veldig skummelt å sitte i veikanten inne i en tunnel å fotografere med vogntog dundrende forbi i 80 km/t..... så det ble ikke gjort mange forsøkene på å få til et bra bilde! Ekstremsport!!
Utstyr
  • Olympus E-500
  • Zuiko Digital 14-45mm
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/8s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger506
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238231} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ole-Kristian T.

Veldig stilig bil-bilde! Enig med deg at fargene matcher bra her. Jeg liker dybden/ linjene i bildet, den gule lys-stripen og ikke minst fargene og teksturen i tunnel-veggen bak. Bra bilde :)
Sandra J.

Dette likte jeg! Utrolig kult bilbilde, noe som ikke er enkelt! Dette er ekstremsport på høyeste nivå ja.. Hehe.. Synes du har fått det veldig bra til!
Camilla S.

Hei og takk for kommentar på bildet mitt:)

Synes du har gjort en bra jobb med tanke på at du har tatt det håndholdt!
Fin skarphet og pene farger i bildet.
Neste gang du skal i Lærdalstunnelen, så anbefaler jeg deg å bruke stativ også, utrolig mye gøy man kan ta bilder av der inne.

Stå på :)

-Camilla
John H.

Hei
Artig bilde og godt sett. Har selv kjørt denne uendelig lange tunellen. Som heldigvis har desse oasene inne i tunellen. Det som hever bildet er fargene, lyset og vinkelen bildet er tatt i. Litt støy er det uten at det trekker veldig ned. Frei ja. Det var der jeg fann motiv til de siste bildene jeg la ut. Såg du var innom tv 2 været
John
Linda G.

Takk for fine kommentarer! Skal prøve å ta meg litt bedre tid neste gang jeg er i tunnelen...
Avsluttet .

Hei Linda.
Ja da er det naturlig for meg og gi deg litt kritikk også da.
Bildet ditt av bilen deres i Lærdalstunellen er kjempe flott.
Må bare si at SYND at Freifjordtunellen ikke er like fin.....
Så da gjenstår det for deg og Hilda da og være med på sjøen for og få noen fine motiver fra skjærgården rundt om i kommunen vår og kanskje få komme oss innpå en og annen sel.
Men jeg synes du også burde legge ut noen av de andre bildene dine,FOR jeg vet du har mange på lager som også er MEGET bra...

Mvh
Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu