Mountain Lake
A fine, still, autumn evening at Norefjell. I like the colours reflected in the lake.
Bildet inngår i albumet Autumn - Autumn is a beautiful season - full of colour and surprises. A time to enjoy before winter extends it's icy grip.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D50
  • -
  • Brennvidde52mm
  • Blenderf/4.8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger374
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238328} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Veldig fint høstbilde med flott stemning,farger og lys:-)
Liker dette veldig godt Ann.
Hilsen Tone!
Birna R.
Rakt på, fantasiløst komponert, ingen omtanke for samspillet forgrunn-memllomgrunn-bakgrunn. Kort sagt, prøv igjen.
Anne-Cathrine B.
Fine farger, god stemning - alt i alt et fint bilde :-) Jeg skulle imidlertid gjerne sett at hytta lå litt til siden i bildet.. den er litt for midtstilt synes jeg.

Anne-Cathrine
Ann T.
Mange takk for alle kommentarene og meninger.
Mvh. Ann
Eirik H.
Eg er samd med Bjørn. Bakgrunnen er grei, men forgrunnen er uinspirerande. Dei uskarpe siva er irriterande. Vatnet fyller ei litt for stor flate til at ein får ein samanheng mellom forgrunn og bakgrunn. Dette er viktig for eit landskapsbilete. Bruk av teleobjektiv kan hjelpe då dette vil trekke motivet ''saman.'' Eit anna alternativ er å peike kameraet litt nedover mot forgrunnen for å få med meir, då gjerne kombinert med vidvinkel.
ingeborg w.
Motiv med potensiale, men du er ikke helt i mål er min mening. Det blir litt mye kjedelig himmel. Forgrunnen bør enten være mer med og mer i fokus eller ikke i det hele tatt. Hytta som blir et naturlig blikkfang behøver ikke nødvendigvis å være midtstillt.
John H.
Strandlinjen deler bildet på midten, og da blir det kjedelig. ''Rule of thirds'', ikke sant?

http://www.google.com/search?hl=en&q=%22rule+of+third...omposition
Ann T.
Hei og takk for alle konstruktive kritikken. Jeg trodde ikke bildet var så ille før jeg fikk høre hva dere andre mente og det er bra og lærerikt å fa øynene åpnet på denne måten.

Anne-Lise S.
Bildet ditt er absolutt ikke ille, Ann! Kanskje stemmer det ikke ift bruk av bildeflate/inndeling ift. boka, men... Jeg synes stråene i forgrunnen sammen med liljebladene skaper dybden innover over vannet til siva og hytta på andre siden. Kanskje er plasseringen av elementer noe statisk; rett opp og ned med den midtstilte hytta, men fargene er flotte og stemningen fredelig. Ikke gi opp nå! Prøv igjen!

Anne-Lise
Ivar B.
Jeg er enig i mye av det som er sagt tidligere her. Noen andre løsninger spesielt i forhold til flateløsning og komposisjon kunne gitt bedre resultat. Synes du har med for mye eller for lite forgrunn. Slik bildet framstår nå synes jeg forgrunnen blir mer til irritasjon enn nytte. En løsning her kunne vært å brukt større vidvinkel og tatt med mer forgrunn, og latt det være hovedmotivet. En annen løsning hadde selvsagt vært som EH nevner å benytte en større tele for å fortette landskapet og gi det mer spenning. Vet ikke om du bruker stativ, men du har jo adskillig flere blendertrinn å gå på for å gi bedre dybde f.eks bedre skarphet i forgrunnen. Likevel har bilde en ro over seg, og et tiltalende miljø som jeg får lyst å vandre i. Stå på! Mvh Ivar.
Avsluttet .
Mange meninger her noen liker forgrunn andre liker bakgrunn er ikke det spennde i seg selv at det gir meninger og debatt, da har du jo fått til mye. bildet er skarpt, stemningsfult, stråene forann gir dybde etter min mening kunne kanskje fått hytta plassert litt utenfor midten men ikke altid like lett å flytte en hel hytte.hehe

Syntes bilde ditt var bra, himlen og..

Rune
Ole Christian S.
Dette bildet var utrolig fint!! :) - Likte fargene og at det var veldig skarpt og klart! Bra utsnitt..

Mvh.
Ole Christian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu