på linje
Hvordan kan jeg gjøre dette bilde bedre?
Jeg har lyst til å gjøre det til et litt ''kunstneraktig bilde...Men er ikke så god på photoshop..
Jeg tar imot ris og ros.. =)
Ganske fint...eller..?
Utstyr
  • Eos 400D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger271
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238813} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
heid-sissel f.

Hei. Dette var en flott måte å få fram de små fine ting i livet ;)... meget pent ja!
Hilsen Heid
Kjetil J.

Hei, liker ideen og fargene. Det er mulig at bildet vil ha godt av litt oppskarping i et bildeprogram. Merket meg at jeg brukte litt tid på å finne fokus i bildet, noe som trekker ned helhetsinntrykket. Det er en fin linje innover i bildet langs blyantspissene, men fokus er enten for smal eller plassert ulogisk. Jeg ville prøvd en litt større blenderåpning (litt mer i fokus) og kanskje plassert fokus litt lengre fremover eller bakover. Prøvde meg på en liten crop her og da fungerte det bedre når fokus var langre bak. Kanskje det da ikke er nødvendig med mer dybdeskarphet heller.
Det som er så gøy med slike motiver er at de kan man prøve og prøve om igjen.
Laurberg G.

En god ide. Kompositionen er helt rigtig til motivet. Hvordan gøre det bedre. Du har brug for en større skarpedybde. Her er to måder:

1.) Vælg en mere vidvinklet brændvide. Lidt længere afstand mellem standpunkt og focuseringspunkt. Hermed får du mere luft omkring motivet. Beskær til format.

2.) Vælg en mindre blændeåbning. Længe afstand fra standpunkt til focuspunkt. Giv mere plads omkring motiv. Beskær til format.

For begge forslag: Focuser nærmessste blyantspidser. Skarphedsdybde række i alle brændvidder længere fremad end bagud. Kan evt efterskarpes. (forsigtig)Gælder ikke for nuværende. mvh. lau
Hanne S.

Syns dette er kult,jeg. God ide og bra gjennomført.

-Hanne.
Jan v.

Her er en annen måte å gjøre det på: bilde nr. 210906

Mvh Jan
Marte B.

Tusen takk for alle kommentarer og tips =)
Jeg tar med meg alt på veien videre...
Martin E.

Hei. Jeg syntes også dette var meget stilig og fint. Det jeg synes er litt dumt er at skyggen kastes med spissen på blyantene. Ville kanskje brukt en ekste lyskilde for å dempe skyggene, men samtidig hadt nok lys til å få fine farger på blyantene.

Mvh Martin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu