Bildet inngår i albumet Sørlandet - Motiver fra ulike steder på Sørlandet.
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger301
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238832} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Tom T.

Hei!

Her kommer du opp med godt bilde igjen, fine farger,bra komposisjon og fint lys.
For være litt kritisk, så er det kanskje litt trangt,er ikke helt sikker på om jeg har rett i det?

mvh Tom Tveitan
Avsluttet .

Veldig bra, flott belyst, skarpt og en fin komposisjon.
Kan være litt enig med Tom, men smak og behag.
Nydelig bilde, igjen.
Rune
Avsluttet .

Utrolig fint lys,og lyset gjør jo mye for et bilde,så også her.
Men jeg syns også du har valgt en enkel og fin komposisjon som gjør bildet godt å se på.
Jeg får lysst å sette meg på brygga der og dingle med beina i noe jeg tror er ettermiddagsola,og bare slappe av og kose meg:-)
Hilsen Tone!
charlotte s.

hei,dette var fint,fine varme farger,g bra plassering av båthus
charlotte
Anne-Lise S.

Hjertelig takk for hyggelige tilbakemeldinger! :-) Ja, Tone! Dette er tatt ved 16.30 tida nå i februar, før snøen kom...

Anne-Lise
Steinulf L.

Klassisk komposisjon med fokus på bildets få elementer. Hadde du vært utstyrt med motorsag, kunne du jo kappet ned bjerka i bakgrunnen, den forstyrrer roen litt. Et nydelig vinterlys. Tror nok bildet forbedres med en 1 pix hvit ramme.
Audun Å.

Fint lys, fine farger og fin komposisjon. Jeg liker det tette utsnittet, så jeg er ikke enig med de som synes det blir for trangt. Men smak og behag...
Mvh Audun
Per Harald O.

Lunt, velkomponert. Mangler prikken over ien: feks. en person sittende på brygga.
Anne-Lise S.

Nikker og takker! :-) Hyggelige tilbakemeldinger å få dette her!

Anne-Lise
Stig Børre E.

Koselig stemning. Varmt og fint lys og en stram komposisjon. Båthuset, bryggen og badebryggen danner en fin diagonal linje.
Bildet hadde tjent litt på trefelling. Bjørkeleggene i bakgrunnen blir et uromoment. Uansett - godt formidlet ''vinterstemning''.

StigB

Avsluttet .

Ja dette liker jeg. Blikket faller med en gang på det gylne sivet. Og omgivelsene som forgrunn og bygning er spennende komposisjonsmessig. Litt dristig men jeg mener at det er et velkomponert bilde. Det kan se ut som om du har kjørt noe støyfjerning på forgrunnen, og det syntes jeg også var flott.
Meget pent bilde.

mvh arild
Helge R.

Sørlandet eier mange hemmeligheter, synd at de fleste leter etter dem på sommerstid når de er like spennede om vinteren. Jeg dveler ofte med bildene dine, de gir meg litt hjemlengsel, dessuten er de gode, ha en flott dag hilsen
:)Helge
Anne-Lise S.

Heisann, og tusen takk for hyggelige kommentarer! Ingen støyfjerning i front. Der ligger det litt tynn is på vannet. Ja, den som hadde motorsag..., men det ville forstyrra idyllen og jeg ville vel fått lensmannen på nakken... ;-)

Anne-Lise
kåre l.

Har lite å si egentlig...
Vakkert :-)
Godt komponert og med et nydelig lys fra sola.
Mycket bra.
Tone A.

Hei Anne-Lise
Her har du fått fram eit vinterbilde frå Sørlandet som osar av stilla. Eg saknar ikkje noko som gir bildet liv. Båten er dregen på land og den vesle flytebrygga ligg der aleina og det tynne islaget som viser at vinteren er i ferd med å innta landskapet. Gylne og høge siv med fine refleksonar som saman med steinbrygga gir varme til bildet. Båtnaustet og brygga er fine kontrastar med sine rette linjer og gråtonar. Rødtonane er fine fargeklattar i bildet.
Flott linjeføring frå brygga til nausttaket i kontrast til den gylne naturen som mjukar opp bildet. Flott fanga stemning med fint lys.
Far min ha to hytter ved Farsund, men der er me bare om sommaren. Så det er gildt å sjå eit vinterbilde frå sommaren sitt paradis med vintaren si stemning.
:) Tone
Tom E.

Utrolig med disse varme fargene samtidig som man ser isen som ligger på vannet. Strukturen i muren er flott, utsnitt og komposisjon fungerer også godt. Nok et fint bilde fra deg!

Mvh TomE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu