Verbier :)
Bildet er tatt i Verbier, i Sveits.
Helt greit.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF-S 18-55mm 1:3,5-5,6 II
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/7.1
  • Nei
  • AnnetHoya HMC UV + Hoya HMC Pol.Cir. :)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238888} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anne-Lise S.

Spennende fjellformasjon der du får frem konturene på en flott måte. Himmelen fascinerer meg. Fin dybde. Gode farger.

Anne-Lise
Hans Morten H.

hei Kapcer! Må bare gratulere med enda et flott landskapsbilde. Du har virkelig sans for detaljer og komp.Det hadde vært fint om du hadde skrevet litt om din digitale mørkeromsteknikk også.Jeg synes nemligdu er flink til å få en slags 3-D-effekt på bildene dine..Stå på! MVH Hans M.
Anders N.

^enig.

Dette er utrolig flott å se på. Fint og skarpt med flott lys og skygger. Himmelen er også med på å bidra her med flotte former og tekstur.
Kacper R.

◙кя◙..

Takk for kommentarer :)

Hans Morten og Anders: Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg bruker ikke PS, de to eneste programmene jeg bruker er Picasa2 (kontraster og farger) og GIMP (ramme;). Det derre med 3D-effekten er sikkert fordi jeg brukte polarisasjonsfiler- en fin ting å ha med på fjellturer og til landskapsbilder :)


Vennlig hilsen Kacper :)
Kristoffer Ø.

Veldig stilig bilde. Flott landskap her. Veldig fin dybdefølelse. Veldig bra! Sveits er et flott land, med veldig fin natur, har selv bodd der i to år, og dette bilde er en fin gjengivelse av fjellandskapet der nede.

- Kristoffer -
Marit O.

Nok et flott bilde idag med en himmel med deilig sug i,et flott lanskabsbilde dette pent med di mektige fjella her og fin dybde.
Mvh Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu