Matmor og endene
En liten velkledd jente står og mater stokkendene i Frognerparken en kald vinterdag i romjulen.
Et klassisk pent og harmonisk bilde med friske farger. Et koselig bilde rett og slett!
Utstyr
  • Nikon d200
  • 18-55mm
  • Brennvidde48mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • AnnetLikte det orange skinnet i vannet og ville fremheve dette litt ekstra. Lagde derfor 2 layers hvorav jeg kjørte opp fargeintensiteten kraftig på det ene layeret. Jeg senket gjennomsiktigheten på dette layeret noe og visket bort de områdene hvor fargene ble for kraftig (som f.eks. føttene på endene). Deretter valgte jeg Flatten image når jeg var helt fornøyd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238963} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Rune S.

Enig i din egen vurdering. Flott komposisjon. Meget sjarmerende i flotte farger. Kunne vært kuttet ned, slik at det på andre siden ikke kom med pluss andedama lengst til venstre. Flott sett og fanget!

Mvh
Rune S
Jan v.

Du verden så flott!

En meget vellykket komposisjon. Det er et såre enklet motiv, men her klaffer mye. Dette bildet hadde Fritz Thaulow likt. Det er kankje dumt at AF har valg bakgrunnen i fokus, men det er ikke avgjørende for resultatet.

Mvh Jan
Laurberg G.

Et flot stykke digitaliseringsarbejde du her har lavet. Billedet er tiltalende på alle måder. En god billedhistorie fortalt på en måde så historien får almen værdi. Glæden over barnets engagement er en genkendelsesglæde for de fleste forældre. Kompositionen er helt i top. Klassisk. Også farvehamonien er bemærkelsesværdig. Billedet leder tankerne hen ppå L.A.Rings malerier og situationsskildringer. Et lille pirk er halen på anden i nederste højre som er kantskåret. Kunne let clones bort. Men alt i alt et pragtfuldt billede. mvh. lau
Thomas Russ A.

Heisann. Tusen takk for konstruktive og positive kommentarer! Blir helt overveldet over de positive tilbakemeldingene. Det er faktisk ikke AF som har gjort sitt til fokus i bildet, jeg satte denne fokusen selv for å skape et mer interessant bilde. Veldig hyggelig å høre at det blir trukket paraleller til L.A. Rings malerier, tusen takk for alle tilbakemeldinger!!
Steinulf L.

Meget bra arbeid, både fotografisk og etterpå.
Eva Marie P.

Utrolig flott bilde, som gikk rett til hjertet. Tenker jenta var fornøyd:)
Flott farve på vannet og de skarpe farvene på endene gjør bildet ikke bare til et godt motiv, men til en opplevelse med motiv og farvespill.
-epl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu