Front mot front
Ulykke jeg rykket ut til for Telemarksavisa/TV Telemark vinteren 2006, mellom Skien og Ulefoss. Bildet ble tatt med mobiltelefon (SonyEricsson S700i). Såvidt jeg husker gikk det bra med de to som satt i bilen som er synlig på bildet.

De to som satt i den andre bilen som var involvert ble fraktet til sykehuset. Det var luftambulanse på stedet, men jeg husker ikke om de tok med seg pasienter.

Fant bildet igjen nå etter å ha ryddet kraftig på harddisken.
Utstyr
  • SonyEricsson S700i (mobiltelefon)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger388
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239341} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Thomas M.
dårlig med speilreflekskameraer i telemark? siden du måtte rykke ut med mobiltelefonen som kamera;)
Andreas L.
Godt med speilreflekskameraer i Telemark, men det er noe som heter internett og nettavis. Greit å kunne sende et bilde med mobilen for å få ting ut raskt.
Rune M.
Jeg får litt problemer med å forstå hva det er du ønsker å kommunisere med bildet. Jeg skjønner jo at det har vært en ulykke og det et dette som er tema, men vinkelen og utsnitt virker tilfeldig og kjedelig desverre.....

Jeg synes det virker som et bilde hvem som helst kunne tatt som dro forbi med en mobil, knipset uten tanke på innhold og utsnitt. Dette kan jo være fordi jeg ikke skjønner hvorfor du har valgt akkurat dette utsnittet. Det kunne jeg egentlig tenkt å høre mer om. Kanskje bildet framstår som annerledes da og det er jeg som ikke helt skjønner...

Set du har mange gode og fine bilder ellers så lykke til. Du får ta det som det er. Synsing fra en amatør.

Mvh
Rune Millerjord
Andreas L.
takk for tilbakemeldinger.

RM, jeg er for amatør å regne på stills, sa da er vi to.

det har vært en ulykke, fire mennesker har blitt skadet, store matrielle ødleggelser, politi, brannmannskaper og politi på stedet, det er det som har hendt og som skulle kommuniseres til avisas lesere.

jeg har tatt en del bilder på ulykker, både video og stills, men jeg pleier ikke ta spesielt vare på disse bildene. de ligger i avisas arkiver og det får holde.

grunne til at jeg tok vare på det bildet er politimannen som står til knærne i snø. pøver han å få oversikt over situasjonen, eller vet han ikke helt hva han skal gjøre?

uten han hadde ikke bildet vært noe å ta vare på, mener jeg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu