Gutta Boys
- øver seg - ?
Jeg vet at jeg ikke traff 100 % med fokus, for jammen går det fort når disse barker sammen. På den ene eller andre måten. Men jeg velger å ta den lille fokusbommen med et smil.
Bildet inngår i albumet Fjærkledde fotomotiver - Vakre fugler. Frekke fugler. Støyende fugler. Intelligente fugler. Bare man ser etter.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239453} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Anne Kristin Fiskaa h.

Takk for i går!
Uff å uff dette ser ut som homsepatruljen på tur...
Morsomt bilde og stilig komposisjon. Litt av et blinkskudd....

Mvh

Anne Kristin

Nina E.

De kan krangle voldsomt, disse gutta! Har sett det flere ganger på Østensjøvannet. Artig bilde du har fanget. Skarpheten er nevnt, men det er ikke så viktig når motivet er så artig. Fine farger på endene. Mvh Nina
Mads B.

Hei. Godt fanga situasjon. Skarpheten får du sikkert enda bedre neste gang!
Mvh Mads B.
Steinulf L.

Det tekniske har du selv kommentert. Ellers en uvanlig posisjon, skulle jeg tro.
Odd E. k.

Hei Ann!

Et nydelig bilde av endene. Flott fanget der de kurtiserer. Skal ikke klage så mye på fokusen her Ann, der er bare noe på den fremste anda at det er noe. Motivet har et fint lys som fremmer fine detaljer i farge og detaljer. Kan se at det er action, da vannstrømmen rundt endene er stri og flott. Komposisjonen og utsnittet er meget bra. Flott fanget da disse er utrolig raske når det gjelder handlinger.

Mvh

Odd E.
Eva Marie P.

Artig bilde, så klart og fint:) Flotte farver de har endene!
Det ser ut som de smiler. Jeg har sett på bildet mange ganger nå. Og koser meg med synet.
-epl
Kjell G.

Det verste er at de ser ut som de smiler!

Artig bilde.

mvh kjellg
Gro Anja Z.

Heldig blinkskudd.. Du selv og de andre har kommentert det tekniske.. Men hvor lett er det å finne fokus i det tempoet naturens dyr holder da? he he
Syns du var flink jeg.

Mvh Gro Anja
Kjell Sigurd S.

De kan være ganske så rå med hverandre ja. Artig situasjon. Noe ute av fokus, spesielt han under. Skyggen i nord kunne godt vært borte. Er det brød de sloss om? Eller kanskje en fjong andefrøken :-)

Kjell S
Ann F.

Takk for kommentarer!
At den fremre (underste) stokkand er ute av fokus er ikke noe jeg bekymrer meg over, det er helt naturlig, men det ergrer meg litt at mer øyet på den bakre ikke er skarpt nok. Og som flere av dere nevner - det ser ut som de smiler. Mange fugler har nå engang denne svingen oppover innerst ved nebbet - enkelte ganger kan ''smilet'' passe godt.
Og nei, de sloss ikke om brød denne gangen, jeg er litt usikker på om det er slåssing for dominans eller om det er hormonene som har gått overstyr. Ingen av frøknene i andredammen lot seg bestige, men det var flere slike parringsstillinger å se med to hannender innvolvert.
Skyggen oppe er speiling av en annen stokkand. Synes personlig den ikke gjør så mye.
Anne Kristin Fiskaa Håvak: vi fikk omtrent ikke snakket sammen, får ta det
igjen siden.

Mvh Ann
Odd Tore S.

Sevja begynner å stige i kroppen, og må vel få sitt utløp. Når damene er trege i vårfornemmelsene, tager man hva man haver. Og smiler tilfreds i stundens lykke.
Artig sak, hvor jeg synes at den måten du har fanget situasjonen på, gjør at teknisk småpirk blir lite interessant. Så dette bildet betrakter jeg på passende ikke-teknisk avstand.
Odd Tore
Avsluttet .

Flotte farger og en artig situasjon der den lille bevegelses-uskarpheten på hodene forsterker actionpreget. Refleksen av anda oppe til høyre tilfører bildet spenning og motvirker at bakgrunnen blir monoton.

Mvh Åsmund
Odd Eirik S.

Fokusen sitter vel bra, men det er vel lukketiden som ikke var rask nok. Uansett så var det et artig bilde. Han stakkaren underst greier jo såvidt å holde hodet over vannet. Synes du har vært flink. De er jo utrolig rask i vendingen og som oftest er alt over før man får løftet kamerat i skyte posisjon.

mvh
OddES
Gro K.

Fint å kunne øve seg litt før høysesongen begynner, den er jo like om hjørnet.
Dette er jo ikke slossing men forsøk på sex med feil kjønn. Det er høyst vanlig blandt alle dyrearter, så vidt jeg vet.
Den uskarpheten som er nevnt er helt uvesentlig. Å fange en artig situasjon er viktigere enn den tekniske fullkommenheten. Det bør ikke stoppe noen fra å vise andre sine bilder. Dette ble flott synes jeg. Bevegelsen i vannet viser hvor mye fart det er på disse gutta.

Har ikke kommentert bilder på en stund. Har vært uten PC et par ukers tid.
Hilsen Gro.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu