Padde på tur
Bilde er greit nok, men tror jeg skulle fått med resten av fram beina også.
Bildet inngår i albumet Dyr - Lett blanding
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikkor 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger161
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239589} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Bra paddebilde med fokus på øynene.


Er litt krimskrams som kunne forbedret bildet littegran teknisk, men, host.


-Øyvind
Avsluttet .
En padde som sitter stille i gresset, fotografert rett frem. Det er hva jeg ser.
Uinteressant fotografisk. Det mangler noe mer innhold, her er en ren avbilding av et objekt og det fenger meg ikke stort ettersom jeg ikke er superinteressert i stillestående padder.
Dersom du skal fange meg som betrakter må du gjøre noe utover å rette kameraet mot padda.

-Stian Håpnes
Øyvind A.
Som for sommerfuglbildet ditt: Tenk mer på komposisjon og tilnærming til motivet. Selve padda er detaljrik og fin den, men du hadde fått et langt mer spennende bilde om du f. eks hadde gått helt ned på bakken med kamera, kanskje rett forfra istedenfor fra siden, gjerne med blikkontakt. Med lavt standpunkt er det også lettere å få til en roligere bakgrunn.
mvh
Ø.
Gro Anja Z.
Tusen takk for ærlige meninger alle 3. Det er heldigvis mange måter å se et bilde på... det har gått opp flere lys for meg :O)
Jeg prøvde faktisk å legge meg helt ned på magen å ta bilde, men det var så høyt gress at det ble vansklig å finne fokusen på padda...og ettersom jeg ikke skjønner meg på manuelle instillinger ennå, tok jeg bilde med Autofokus og Makro.

Gro Anja
Øyvind A.
Nei det skal ikke være lett. Jeg la også merke til at gresset var langt, og det gjør opptakssituasjonen helt klart mer krevende. Man kan ikke forvente at de sitter lenge nok i ro til at man kan få dandert omgivelsene noe særlig, heller.

Ellers så vil jeg oppfordre deg å lære å handtere manuell fokusering. Jo nærmere man kommer innpå motivene, desto viktigere blir det å fokusere manuelt for å plassere fokus riktig. Ved ekte makro, dvs 1:1 eller større, er autofokus stort sett helt ubrukbart.

mvh
Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu