<>
Bildet inngår i albumet Bhaarata -
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde112mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/640s
  • FilmtypeISO 250
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239648} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Rune Edvin H.
Her får jeg litt følelsen av hvordan menneskelie relasjoner kan være- Personen lengst vekk har nære relasjoner til den næemrste, emn plutselig er den bare en helt fremmed. I situasjonen skulle man hatt det gøy, men så blir det plutselig en skremmende nerve... Hm.. Litt som å våkne opp med din egen kjære og plutselig ha følelsen av at det er et helt fremmed menneske ved siden av deg. All trygghet er brått vekk. Sikkert langt fra det du vil si med bildet, men det er det jeg ser med en person som er stoffelig og en som nærmest er oppløst.
Oddrun B.
Vet ikke annet å si enn at dette var bare vakkert, masse liv i leken :)

mvh Oddrun
Sophus L.
Et fasinerende bilde som jeg kan betrakte lenge. Person nr 2 kan være et speilbilde, en fantasifigur eller en virkelig figur. Hva er de de bedriver? Er det lek eller prøver hun å fordrive en ånd?
Et bilde til ettertanke...
mvh
Sophus
Thorbjørn R.
Et bilde som kan være gjenstand for mange tolkninger og som dessuten er godt teknisk gjennomført. Fin kontrast mellom vanndråpene og personen til høyre. Samtidig er det også fin kontrast mellom de myke bølgene i bakgrunnen og vannet som piskes opp foran. Dessuten god skarphet på personen til venstre og et lys som passer bildet godt. Et meget flott bilde som fortjener en anbefaling (den første jeg noen gang gir).
Rune S.
Et meget fint foto i flotte toner, synes jeg. Fint med vannet, refleksene og lyset. Den ene personen påminner litt om en klassisk Jesus skikkelse:-) Flott sett og fanget!

Mvh
Rune S
Odd Tore S.
For meg ser dette ut til å være mer enn lek, kanskje en eller annen form for rituell plasking? En eller annen renselsprosess?
Synkronbevegelsen gir meg et hint i en slik retning.
Belysningen virker som om det er behersket motlys, siden det er så bra tegning i kjolen.
Jeg er ikke helt med på måten vanndråpene er behandlet på. Antar at det er en kombinasjon av kontrast og usm som har gitt dem et så sterkt preg av nær utbrente korn. Om mulig, ville jeg nok forsøkt å dempe dette litt. Men hovedproblemet er gjerne grovdråpet plasking, som dekker over bakre dame litt mer enn jeg synes er av det gode. Dette har da igjen med armstillingen å gjøre, og den er det ikke noe å utsette på. Hmmm!
Min personlige oppfatning, og jeg er fortsatt passgjenger i mange situasjoner.
Odd Tore
Avsluttet .
Et bilde jeg kunne likt veldig godt. Måten vanndråpene i bildet, spesielt i høgre del, fremstår på ødelegger bildet for min del.
Øyvind A.
Jeg synes dette er flott og nydelig. Med positurene som nærmest speiler hverandre, og vannspruten som effektivt skjuler alle detaljer på den rettvendte.
Jeg stusser litt på at skyggesiden er så lys, og synes bildet er tjent med å legge mellomtonene litt ned. Vannet har også godt av det.
mvh
Ø.
Julie E.
Hei!
JEg ser psykiatri her.
Dette bildet kunne for min del godt vært en illustrasjon til noe innen psykisk helsevern.
Denne personen slåss med sine egne grunnleggende livskrefter og personlige symboler. Kankjse et menneske i en panikkangstsituasjon eller en illustrasjon til en hallusinasjon.
Knallsterkt innhold her.
Jge er ikke like begeistret for komposisjonen. Jeg ville ønsket meg mye mer rundt hovedelementene for å fremheve den heftige settngen. Nå har jeg vel en mistanke om at fotografen kanskje ikke har tenkt i de samme baner som jeg har gjort for tema i bildet og da stemmer jo heller ikke komposisjonstanken min i forhold til å gjøre grep for å forsterke ensomheten i bildet.
Men uansett et kraftig og flott bilde.
mvh Julie
Line Kristin W.
Hjertelig takk for fine kommentarer og interessante tolkninger! Og selvsagt for anbefaling fra Thorbjørn! :-)

Vedr. kontraster/lys ventet og håpet jeg på tilbakemeldinger, for her hersker det for min del full forvirring.
Alt er greit hele veien fra RAW-fil til ferdig bearbeidet jpg. Fint lite utbrendt, forsiktig/selektiv USM og kvalitet 90 i Save for Web.

Med minimal erfaring med gråtoner, ble jeg temmelig overrasket da jeg sjekket bildet i IE7 og så at det ble gjengitt svært mye mørkere og med langt mindre differensiert toneforløp. Jeg tok derfor frem igjen psd-filen og hevet mellomtonene slik at nettversjonen stemte bedre overens med originalen. Så tigget jeg en superflinking til å sjekke på sin skjerm/nettleser (også CRT med IE7) og der var alles in ordnung.
min skjerm fremstår imidlertid Dotteversjonen fremdeles noe for mørk og med for harde kontraster.

Det føles derfor litt som å famle i blinde, selv med forsøksvis nykalibrert skjerm...
Så ja, gode råd om konvertering til gråtoner og tilpasning til nettleser mottas med stor takk! :-)

Bildet's innhold synes jeg imidlertid selv holder bra mål og derfor er det også ekstra spennende å høre deres historier! :-)

- Line :-)
Line Kristin W.
Nei forresten, les det jeg nettopp skrev med maks et halvt øye!

Kommentarene til innholdet er så flotte og jeg setter så stor pris på dem,
- dumt av meg å avspore med teknikksnikksnakk! Smekk!

:-)
Arne S.
Det kan være opprørende å møte seg selv, ikke minst i en renselsesprosess.
Dråpenes struktur danner et visuelt filter som bidrar til en transparent virkning og fortelling. Den synkrone håndbevegelsen understerker den fysiske og (for meg) mentale samhandlingen. Et engasjerende og vellykket bilde med mange iboende motiver.
Inger-Lise S.
Et meget godt bilde! (Trodde jeg hadde kommentert det...) Jeg fikk straks sansen for tolkningen til Rune E.H straks jeg leste den, men ser det har kommet flere spennende kommentarer etterhvert. Bildet er også spennende.
Originalt og kreativt!

Inger-Lise
Brita Helen E.
Hei!
Et meget kreativt og bra bilde. Anbefalingen er velfortjent!
Bildet tror jeg kan tolkes på mange måter,men jeg får også en følelse av renselse her på noe vis. Flott kontrast i bildet. Dyktig utført!

Mvh Brita...
Bergliot E.
Råtøft bilde. Ser nesten ut som at det står et gjenferd uti havet. Utrolig godt fanget. Bildet kledde s/h og gir rom for tankespinn.

Bergliot:)
Line Kristin W.
Tusen takk til dere siste også for fine og inspirerende kommentarer! :-)
Anne-Lise S.
Dette synes jeg er flott! Jeg liker effekten som vanndråpene gir her. Siden personen bakenfor blir såpass diffus blir det nesten som et speilbilde av den nærmeste personen. Fint i sort-hvitt.

Anne-Lise
Nils G.
Jeg leser en flott fortelling om hvordan to mennesker leker i vannet. Uavhengig av alder, sted, religion og alt man tror kan være hemmende så ser jeg en stor glede som stråler ut av bildet ditt.

Og så lurer jeg på hvorfor du har valgt å presentere dette i svart/hvitt?

Nils
Line Kristin W.
Hjertelig takk for fine kommentarer, Anne-Lise og Nils! :-)

Takk som spør, Nils; Jeg valgte S/H for best mulig å rette fokus mot og rendyrke opplevelsen av hvordan de to skikkelsene speiler hverandre. Betrakteren får også større frihet til egen tolkning når (dette) bildet er uten farger som kunne virket ledende ift. stemning, kultur, geografisk tilhørighet osv.

- Line :-)
Tove H.
Kom tilfeldigvis over dette bildet nå- lenge etter at det er lagt ut... Må bare si at jeg fallt pladask for det- det er overjordisk vakkert. Kunne gjerne hatt det på veggen!
Det at det er åpent for tolkning, er jo spennende. Min tolkning er at den ene personen ikke nødvendigvis er ''virkelig''. Uansett- dette er utrolig bra!
m.v.h.Tove
Ruth S.
Kunst, Uendelig vakker kunst. Anbefales, og jeg finner ikke de fine ordene om bildet ditt. Føler ar ordene blir for små ang dette bildet.

-ruth-
Line Kristin W.
Tusen takk for flotte og ikke så rent lite rørende kommentarer, Tove og Ruth! :-)

Det er svært sjelden jeg opplever egne bilder å vokse (endog ''overleve'') over tid, men dette er et jeg blir mer og mer glad i. Tillagt de fine tilbakemeldingene her, inspirerer det ikke minst til å lære mer om (bedre teknikker for) s/h-konvertering. Så takk også for det, - og selvsagt for nye anbefalinger!

- Line :-)
Caroline M. S.
Dette har jeg gått glipp av tidligere - så fint at ''anbefalingsfunksjonen'' har blitt brukt som ''frem-fra-glemselen-funksjon'' her. :-)

Kjempestilig effekt med sol/utbrente vanndråper. Blir nesten religiøs av å se på bildet, og forestiller meg at kvinnen har fått kontakt med en av hjelperne sine. I følge disse engleentusiatene, som med drahjelp fra Martha Louise popper ut av skapene for tiden, så skal vi jo alle sammen ha opptil flere usynlige hjelpere/engler som bare henger rundt oss og passer på at vi plutselig ikke går over veien og blir påkjørt likevel... og slikt. ;-)
Line Kristin W.
Tusen hjertelig, Caroline! :-)

Kunne vært kjekt å hatt en sånn én, ja; ''Øøy, motiv til høyre!''
;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu