Trysil seter 3-04
Detalje i et hus på en gammel seter som har stått og forfallt over lang tid. Bildet ble tatt høsten 2004 i overskyet vær.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon F 75
  • Nikon AF NIKKOR 28-100MM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239672} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Kristoffer L.

Hei,

Først lurte jeg på hvilken optikk du hadde brukt, som forvrengte rette linjer slik. Så skjønte jeg at det var selve seterbua som var skjev. Det er nesten rart at vindusrutene har holdt så lenge. Det er vel ikke sikkert at denne bua kommer til å stå så mange år til.

Interessant motiv! Men etter min smak er utsnittet litt trangt. Om du hadde stått litt lenger bak, eller brukt mer vidvinkel (om mulig) ville du antakelig ha fått med noe mer av miljøet innendørs, og sluppet å kappe vinduskarmene slik de er her.

Her har du vel også brukt blitz? Hvis du hadde en løs blitz, kunne du - ved å fyre den av opp i taket (hvis det var noe tak!) - ha fått et mykere og varmere lys over motivet. Sannsynligvis hadde du da sluppet lysrefleksene i platen over vinduet, og nok også de harde skyggene det er tendenser til i omrisset av bordene(?) under vinduet.

Det er altså litt å hente her, men uansett har du sett og foreviget et sjeldent motiv - og det er fint i seg selv. :-)

- Kristoffer

Kristoffer L.

Ehh - meningen var nok at det skulle stå ''lysrefleksene i plasten over vinduet''. Beklager tastefeilen! :-)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu