Naturopplevelse
Jeg var på en fantastisk fototur i båt på torsdag i Øksnes, Vestbygd. Det var -20 grader ute og i 40 knop merket vi det godt i kinnene. Vi var i et område som ikke er så mye besøkt på denne årstiden og jeg fikk en mengde minneverdige bilder både av natur, og ørna som vi var på ''jakt'' etter. Her er et av signaturbildene fra turen synes jeg. Det er ikke så nært innpå, men jeg synes dette bildet funket så utrolig godt som et naturbilde med ørna seilende inn i. De diagonale linjene som gjentar seg både i fuglen og bakgrunnen, posituren på ørna og fargene / lyset synes jeg passet ypperlig. Håper dere liker bildet, man får selvfølgelig en helt annen opplevelse av det på en stor print, men det gjelder jo alle bildene som blir vist på nett!

Mvh. Torgeir
Utstyr
  • Canon 1DS MKII
  • Canon EF 400mm f/4,0 DO IS
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/3200s
  • FilmtypeDigital ISO 400, RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger789
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240116} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tor-Magne O.
Dette likte jeg, godt fanget øyeblikk, håper ørnen var like heldig med jakten.
Du komenterer selv dette med linjer og lys som selvfølgelig er med på å løfte bildet, flott utført.

Mvh Tor-Magne
Hege-Christin S.
Hei!

Virkelig et flott bilde, nydelig å se hvordan solen speiler seg i fjærene.
Fine linjer :)

Mvh
Hege
ingebjørg fyrileiv g.
For et fantastisk lys! Majestetisk og mektig.. Ørna har en veldig god positur, og den flyter godt inn foran fjellet. Når det gjelder fjellet, liker jeg at det er såpass klart/mellomting. -Nok til å se, og ikke for mye til å ta oppmerksomhet. Diagonalene gjør mye for bildet, som du også sier selv. Kontrasten mellom de varme og kalde fargene er veldig virkningsfulle.

vh ingebjørg
Rolv B.
Vakker ørn i solnedgang, som jo enda skjer tidlig på dagen i Vesterålen. Men det blir snart enda lysere, og med stadig flere ørner. Som sagt: vakkert lys!
Mvh Rolv B
Ronny A.
Flott fugl, flott bilde! Virkelig et spennende motiv m fart i:-)
mvh Ronny
Aleksander M.
Hei
Flott bilde med fin bakgrunn. Skikkelig villmarksbilde!
Pent lys.

Mvh Aleksander
Knut H.
Et flott motiv i en flott komposisjon.
Lys og omgivelser perfekt.Flott
positur på en elegant ørn.
Mvh Knut
Svein B.
Et kledelig havørnbilde med en glitrende god vinterlig bakgrunn. Lyset er flott- selv om ørna ser i overkant farget ut for meg. Men det gir en fin effekt, og fristiller ørna tydelig fra bakgrunnen. Om det er passe eller for mye blir trolig mye en smakssak her. Linjene i bakgrunnen og ørnas positur kler hverandre flott.

Mvh
Svein B
Morten W.
Hei gutten!

Endelig et havørnbilde som viser litt natur også. Synes det er viktig oppe i all denne nærfotoen av ørner som også jeg har bidratt med.
Sola sto vel svært lavt her, noe som vel bidro til farvemetningen nevnt over.
Ketil K.
Schwung og linjer i dette luftige miljøbildet av havørn, der gjentagelse av linjer i fjell og ørnens vinger er fint fanget inn. Fargemetningen er påpekt, selv om mettet kveldslys bidrar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu