Refleksjoner
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger328
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240179} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
ingebjørg fyrileiv g.
Du har fått noen utrolig flotte refleksjoner her! (men de hvite ville jeg nok ha fjernet).
Farger er også veldig gode, spesielt forskjellen på venstre og høyre side er flott. Når det gjelder kvisten, er den fin, men kanskje litt vel mye blå!? Passende utsnitt og format.

vh ingebjørg
Ivar B.
Hei Magnus!
Tusen øyne smiler mot meg:-) I mine øyne er dette senhøst. De siste bladene kjemper fortvilet for å henge på når høstvinden stryker mellom stammene. De varme fargene, livet, kjemper mot det fargeløse, det kalde og det livløse. Høst går mot vinter. Med ett smyger solen seg inn mellom kalde bjørkestammer og tvinger lyset og varmen inn i landskapet. Flotte reflekser, fin skildring av overgangen i naturen mellom høst og hvile. Fin kontrast mellom kaldt og varmt lys. Det blå lyset er viktig i mine øyne nettopp fordi den ivaretar denne kontrasten. Bildet ser også ut til å vare tatt på morgenen eller kveld. Skyggene vil da ha et blåstikk slik jeg opplever det i bilde. Jeg støtter ellers foregående taler om at noen hvite reflekser trekker mye oppmerksomhet og trekker litt ned på renheten i bildet. En flott naturskildring. Mvh Ivar.
Aleksander M.
Hei
Veldig flotte reflekjoner du har fått til i dette bildet. I tillegg mange flotte høstfarger. Bra bilde!

Mvh Aleksander
Inger-Lise S.
Et stilig bilde! Behagelige farger, fint motiv og refleksene gjorde seg godt.

Inger-Lise
Knut L.
Elegant - fine farger og dekorative reflekser.

De små hvite refleksene på venstre side kunne , som sagt, være fjernet, og jeg foreslår også et kutt på et par cm på samme siden.

mvh
Knut
Rolf S.
Hei Magnus.

Denne synes jeg er dekorativ. Fint lys i løvet og fine farger i refleksene. De aller hviteste refleksene kunne med fordel vært dempet eller klonet helt vekk. Spennede med den store forskjellen fra venstre til høyre side av kvisten. Blåfargen i kvisten er kanskje ikke naturlig, men jeg synes den gjør seg godt i bildet.
Avsluttet .
Flott bilde. Liker den diagonale todelingen av motivet, med greina som dominerer til venstre og de store refleksjonene til høyre i bildet.
Godt kreativt naturfotografi!

Mvh Christer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu