Hverdagsliv
Tanzania
Utstyr
  • Canon D-20
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240187} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Inger-Lise S.

Et meget godt og dokumenterende bilde! Og for noen farger! Virkelig godt levert og meget bra,Per Harald:)

Inger-Lise
Bjørg S.

Passende tittel på dette hverdagsbildet. Fin historie fra Tanzania og en hverdag der. Fascinerende for barna med mannen i dressjakke som kommer spaserende inn i bildet.
Fine farger og motiv, fremhever godt de tørre omgivelsene.
Flott bilde det her synes jeg.

Bjørg;-)
Brita Helen E.

Hei!
En flott dokumentasjon du viser her fra en hverdag i Tanzania. Et bilde som inneholder og forteller mye. Flotte farger. Hadde kanskje ønsket den dresskledte herremannen litt lenger mot venstre i bildet,men det blir bare pirk! Flott levert!

Mvh Brita...
Bergliot E.

Rålekre farger i den flotte dokumentasjon din. Tittelen passet perfekt inn her. Flott kontrast mellom den dresskledte mannen og miljøet rundt.

Bergliot:)
Odd E. k.

Hei Per Harald!

Et flott fanget motiv, der ungene leker med det de har tilgjengelig, slik som disse fjølene og ting de finner på bakkken. Sikkert varmt og god kletørke.
Gutten i forgrunnen går bestemt og skal sikkert på skolen eller heim. Den ene bygningen er under bygging, da uteområdet ikke er ferdig enda, og det mangler dører og glass. Dette er et bilde som forteller noe om hverdagen. Flotte fine farger på bakken og omgivelsene. Flott komponert i et fint utsnitt Per Harald!

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu