Ut av det mørke, inn i det blå
Jeg liker bildet, men får ikke det tekniske til å stemme helt. Ser at dybdeskarpheten med fordel kunne vært noe større, og bakgrunnen er så som så. Ut i fra det jeg hadde tilgjengelig bør jeg være fornøyd.
Det er mer i bildet enn det som treffer øyet. Noen mennesker bruker piller for å overleve, mens andre tar de for å dø.
Bildet inngår i albumet Vor Frue -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-03 17:07:38
    Versjon #2
Utstyr
  • d70s
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger476
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240237} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ingebjørg Rangøy J.
Morsom ide`! Kanskje ta bildet litt lenger fra koppen, blir litt for tett på synes jeg.. Hva med å blande noen av pillene sammen med smågodt i en kopp?:) vil sikkert få igang en diskusjon!;)
Andreas Bøe F.
Heihei. Ja det hadde kanskje vært noe. God idè! I forhold til avstanden er jeg ikke enig meg deg, jeg synes makrobilde med bare litt av koppen gjør seg godt her. Men det er mulig at jeg er litt sær altså:)
Kjetil K.
Morsomt, men for meg som jobber innen psykiatri, og som med skrekk og fortvilelse ser hva mennesker kan få puttet i seg for å bli ''normale'' (hva nå d er..?), har dette bildet et budskap. Et viktig budskap! Vet ikke om det er gjennomtenkt det med kaffekoppen..? For en notorisk kaffeelsker som meg, og som forbinder kaffe med bare kos, blir bildet kvalmede og sterkt.
Det tekniske er ikke 100%, men for meg er budskapet og kontrasten viktigst her. Bra! :)

-Kjetil-
Andreas Bøe F.
Hei Kjetil! Jeg jobber også i psykiatrien og er kaffeelsker. Ideen om å ta bildet kom ganske impulsivt, så det har nok ikke et klart budskap. Jeg skjønte antagelig at det kan ha potensiale til å vekke litt oppsikt, sette noen tanker i sving, det gjør i alle fall det hos meg. Distansen mellom galskap og normalskap er ikke så stor. Mennesker er sårbare, og ''hjernen er alene''.
hilde b l.
Hei,
Jeg fikk gåsehud av bildet ditt. Jeg både liker det, og liker det ikke, fordi det vekker reaksjoner. Og derfor er dette et flott og sterkt bilde, som virker. Liker komposisjonen, der du har latt det være mye tomt rom på høyre side. Illustrerende det også.
Bra.

-hilde b
Andreas Bøe F.
Bra at det funker! Takk for kommentar Hilde! God påske!
elma j.
heia andreas..syns duhar masse gøyer bilder.ta me kamera på jobb en kveldsvakt når vi er derbegge to så finner vi kanskje på no sprell med det medisinske utstyret:) hehe
Liv F. D.
Stilig komposisjon med litt guffent innhold. Likte godt #1. Synes alikevel at de mørke pillene ble litt dominerende. Tror det kunne vært fint med lysere innhold i koppen. Fineste farger i 1ste versjon.

mvh
Liv'')
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu