Hawkfish
Utstyr
  • Nikon D100 i UV hus
  • 60mm Macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240593} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Bergliot E.
Utrolig skarpt til å være tatt under vann. Tror jeg ville kuttet litt i bunnen for å få mindre med av den brunegrå steinen. Artig blikk på fisken.

Bergliot:)
Tone B.
Jeg liker utsnittet du har valgt og ville ikke kuttet noe. Fine farger og fin bruk av dybdeskarphet. Jeg flippet bildet horisontalt og synes det stemte bedre i mine øyner.
Lars G.
Hei! Tilbake i gamlelandet på ei akseptabel linje nå, tungt å sitte på internettkafeer i Filippinene å se på bilder.

Takk for kommentarer! Det er lite tilbakemelding på UV bilder her på dette bruket. Dette er kommentert av andre også. Men det er jo flere fuglefotografer enn ''fiskefotografer'' som jeg blei kalt av en fyr på dotten. Han var visst litt sur over å få kritikk..

B.E.
Liker litt innrammingen korallen gir, men kunne jo tenkt meg en annen farge. Brunt er ikke favoritten min. Men desse uregjerlige krabatene er vanskelige å få flytta der en vil..
Skarphet er egentlig ikke et problem på makro under vann. Få så lite vann som mulig mellom optikk og objekt.

T.B.
Du kan ha rett i at det kunne vært flippa horisontalt, men bildet forandrer seg mye da, og det virker som det er for lite bildeflate foran.

Mvh Lars G
Rune Edvin H.
Morsom fisk. Synes for min del at retningen er som den skal være. Litt mer fristilling av fisken kunne nok vært fint, men akvariefor blir jo litt klissete i lomma på dykkedrakta :)
Mlig det er min skjerm, men tror du har fått et par utbrente partier på buken på fisken. Litt demping med ''Burn tool'' før man justerer inn tonene kan funke bra.
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu