''China''
Trangsynthet gir egoet næring. En betraktning.
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger435
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240773} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inger-Lise S.

Meget bra! Stilig komposisjon. Det gjorde seg at du snudde bildet.

Inger-Lise
Nina R.

Veldig stilig, også det at det er vendt opp ned, men synes det ser noe snodig ut at bakken er på toppen så ville ha kuttet bildet der. Men det er vel min smak :)

Mvh Nina
Kåre H.

HEHE... Har alltid lurt på hvordan kineserne har det.. Orginalt og tøft.
Stig Håvard D.

For meg er horisont et spenn fra a - b. Noen ganger kort andre ganger uendelig lang. Jeg har her, for egen del, visualisert trangsynthet i 4 nivåer. Det er et paradoks at jo mindre en vet, kortere horisont, jo mer betydningsfull blir en i eget verdensbilde. At ved å tråkke på andre, så kan en selv bli høyere. Respekt må man fortjene. Makt kan man ta. - mye som sviver her, ja...

Tittelen -China- er for å få litt spenn på tankegangen. De gule sauene, og faktum at alt står på hode kan representere vår oppfattning av kulturer vi vet lite om, og igjen peke litt mot China. Men igjen, bildet skal visualisere trangsynthet fra vårt stå sted.

Takk for oppmerksomheten.
Eva Marie P.

Dette var skikkelig stilig. Jeg er litt enig med Nina at jeg ville kuttet vekk bakken.. Men etter å ha lest kommentaren din skjønner jeg jo prinsippet. Knallbra med slike gjennomført tenke bilder. Det er de beste av alle.
Jeg fikk et helt annet intrykk av bildet å ser på det med andre øyne.
Takk for glede både visuelt og tankevirksomhet..
-epl
Stig Håvard D.

Tusen takk for din betraktning, Eva.
Tom E.

Dette syns jeg funker som bare det. Syker sære grønne fargetoner i en opp ned himmel, enorme master mot bittelite landskap, og en regnbue som prikken over i-en. Du har har fått mye god symbolikk inn i dette, og det er interessant å lese dine egne tanker rundt det. Syns du har lykkes godt i å illustrere disse!

Mvh TomE
Grethe S.

oi dette har jeg gått glipp av.. men dette var utrolig stilig, mektig og morsomt. Flotte farger og jeg blir ''sugd'' inn i bildet..

MVH Grethe
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu