Opprydding
Noen ganger maa me graate ut ei sorg for aa skapa rom til ei glede.
Johan Fjellby
Bildet inngår i albumet Stranden -
Utstyr
  • Canon Ixus 500
  • -
  • Blender-
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger638
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241095} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ole-Kristian T.

Hei Wenche! Et spennende bilde med de vakre fargene i perlemoren, flott fanget! Ville fjernet den mørke flekken øverst på himmelen, og kanskje prøvd ut alternative utsnitt? Nydelig blånyanser i skyene :)
Wenche J.

Hei Ole-Kristian, takk for rask tilbakemelding og gode raad. Proevde en del forskjellige utsnitt foer jeg kom frem til dette, men skal ta meg runde til:) Den svarte skyen skal jeg ta bort.
Mvh Wenche
Bjørg S.

For et nydelig himmelmotiv. Likte både de mørke og de lyse skyene og ikke minst hvordan solen lager en slags regnbueeffekt der den såvidt skinner gjennom skyene.

Dette var et vakkert bilde helt etter min smak!!
Bjørg :-))
Avsluttet .

Spennende mønstre og flotte farger:-)
Gode ord og sammen utgjør det en helhet.
Jeg liker dette godt.
Hilsen Tone!
Bergliot E.

Flott og dekorativ himmel med litt småtrist tekst til. Fine kontraster. Tror nok jeg ville kutte litt på himmelen. Et flott bilde.

Bergliot:)
Rune S.

Nydelig himmelmotiv med spesielle farger! Bilde er meget flott som det er, men et kutt oppe kunne være bra. Meget flott sett og fanget. Slike motiv kan av og til vare bare noen få sekunder. Et godt motiv kommer som en snegle og forsvinner som et lyn:-)Fin tekst til bildet.

Mvh
Rune S
Inger-Lise S.

Et nydelig bilde,Wenche! Flott himmel med vakre farger. Palmen til venstre passet godt og er nok som det bør (??) være. Men jeg syns skyer og himmel har så mange ulike og fantastiske former og farger at jeg ønsker meg en egen kategori for himler, uten krav om motiv fra landjorda samtidig ;-)
Det blir vel neppe aktuelt. Så har du da også plassert palmen godt her:)

Inger-Lise
Helge R.

Hei Wenche!!
Jeg skulle kommentert dette tidligere, var i gang da mobilen påkaldte oppmerksomheten min.
Spennede, på en merkelig minimalistisk måte, pøamer perifert i hjørne, mektige skyer og flotte farger, av perlemor, skikkelig heavy, jeg liker dette hilsen
:)Helge
arvid k.

Flott kontrast og speilbilde av himmlen, liker båfargen men noe må bort. Kansje en trangere crop?. Men ser motivet som good fanget.
Arvid
Wenche J.

Tusen takk alle sammen for fine og nyttige tilbakemeldinger. Har endelig faatt adsl linje her nede paa min lille oey, saa naa kommer jeg rasker og bedre paa banen.
Inger-Lise..enig med deg. Hadde vaert fint med en egen kategori for himler.
Mvh Wenche
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu