februarkulde
Var ute en kald februardag for å finne motiv å male,ble endel fine bilder pluss en lei lungebetennelse.....dette bildet er tatt ved europas korteste lakse-elv..
Utstyr
  • olympus500
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger313
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241164} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
ingebjørg fyrileiv g.

Ja, man må lide for (å få frem) skjønnheten ;) Dette treffer meg rett inn i det innerste, og det er da frostrøyken, frosten, lyset og motivets skyld. -Tja..det blir vel hele bildet det ;) Bildet har fine diagonaler, og utsnittet er fint. Bildet er kanskje litt lite.

vh ingebjørg
Liv Jorun A.

bildet ble litt lite pga jeg har ikke helt lært meg å få ett bilde ned i lite nok format til å få det lastet opp uten at det går utover selve størrelsen..er egentlig maler,ikke fotograf :) men lærer vel etter hvert....
Svein B.

Hei!

Det ser ut til at du også lærer fort! For dette er et fint bilde av et kaldt sted. Fin komposisjon og flott lys. At svaberget i forkant ikke er omgitt av frostrøyk synes jeg er bra, for da øker dybden i bildet. Du har også fått med det viktigste i bildet for å fortelle en historie fra ei vinterelv. Bra jobba!

Hilsen Svein
Brita Helen E.

Hei!
Et utrolig vakkert bilde som oser av kulde og frost.
Lyset som treffer frostrøyken og trærne er fabelaktig bra.
God komposisjon! Veldig bra utført synes jeg!

Mvh Brita...
Ingunn S.

Hei Liv Jorun:-)

Kjekt å se at du har lagt ut bilder her på foto.no, synes det var på tide siden du er så glad i fotografering:-)
Dette velkjente motivet var veldig stemningsfult og fint med nydelige kalde blåtoner og frostrøyken som hever bildet ytterligere. Bra dette Liv Jorun.

Hilsen IngunnS:)
ingebjørg fyrileiv g.

Å, velkommen hit :) Håper at du tar nytte av fotograferingen sammen med malingen. Da kan du nok mye nyttig som er verdt å ta med i det fotografiske.

vh ingebjørg
Liv Jorun A.

hei alle sammen :)
tusen takk for fine tilbakemeldinger :)
og til Ingunn: var kanskje på tide ja å gjøre noe mere med bildene mine enn bare å lagre dei på pc'n :) får prøve å være litt flinkere fra nå av til å legge ut noen bilder her..har mye å lære om fotofaget,fint nettsted dette i så måte:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu