Slik dei små ser det, #48.
Bildet inngår i albumet Slik dei små ser det - Ein serie om verda, slik barn ser den.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • FilmtypePolaroid 89
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger508
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241278} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Dorte G.
Jeg synes dette hadde vært et mer interessant bildene hvis vi hadde sett barnehendene mer lyssatt og i fokus, i tillegg til treet og kråka. Men så er da også jeg spesielt glad i barnehender - helst med valker og smilehull på knokene.
Dag T.
Artig og småskummelt, men jeg synes faktisk det hadde vært bedre med bare høyrehånden. Da hadde den speilet treet, og det hadde sett ut som om den strakte seg mot fuglen .-)
Eirik H.
Takk for kommentarane.
Ivar B.
Morro å se hvor forskjellig bilder kommuniserer med folk. Hos meg er ikke dette skummelt. Et tungt og kanskje dystert toneleie, men for meg forteller dette heller mer om barns fasinasjon av fugler, ønsket om å fly, ønske om å ta på osv. Bildet forteller for meg mer om barns nysgjerrighet og lek. Dermed synes jeg heller ikke toneleiet som er litt tungt og dystert stemmer helt med hva bildet forteller meg. Du har kanskje selv en annen oppfatning om hva du ønsker og formidle, og hvilken stemning du ønsker å skape. Hadde vært morro å høre. Begge armene må være med synes jeg. Bare høyrehånden hadde gitt dårligere balanse i bildet synes jeg. Mvh Ivar.
Eirik H.
Takk for kommentaren Ivar. Toneleiet er medvite i den grad at himmelen er varm medan nedre del av biletet er kaldt. Papiroriginalen er nokså kald, så eg har justert himmelen for å gi eit lite glimt av håp der oppe i ei verd som er uoppnåleg for dei små. For meg er ikkje biletet skummelt, men det gir uttrykk for lengsel og sorg over å innsjå sine eigne begrensningar.
Avsluttet .
Kult bilde. Jeg liker stilen din, følger ivrig med :)
Ivar B.
Morro å høre dine egne tanker om bildet. Lærer litt av det også jeg:-) Mvh Ivar.
Ketil K.
Jeg synes ideen her er meget bra - det er en gjentagelse ute å går mellom trærnes stammer og grener på den ene side og barnets armer og hender. Samtidig signaliseres avstanden og størrelsesforskjellen - og kan tolkes som utilstrekkelighetsforståelse samtidig som det finnes en vilje og ønske om å komme seg frem og opp.

Kråka mener jeg ikke har noen betydning, den blir uansett nesten vekk i bildet. Jeg synes også armene blir litt utydelige i bildet og kontrasterer for lite i forhold til grenverket bak, og toppen av barnehodet virker nesten forstyrrende - så det er en god del å gå på komposisjonsmessig og i tydeliggjøring av ideen i bildet. Jeg tror jeg ville ha valgt fokusplanet på armene slik at de holdes skarpe og trærne uskarpe for å hjelpe på tydeliggjøringen.
Arne S.
For meg er kråka vesentlig, selv om den er liten. (Det er ikke størrelsen.. ) Nytt glimrende bilde som jeg ikke finner grunn til å male ut med ord.
Avsluttet .
Liker dette bildet! Jeg er ikke enig om at hendene burde vært mer i fokus eller lyssatt. Ellers synes også jeg at kråka utgjør en vesentlig del i bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu