Reine, 1982
Bildet inngår i albumet Unseen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger541
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241320} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Perfekt lukkertid som gir bildet dynamikk utover ren avbildning av fjellet. Bra.
Tor-A
Kristoffer L.

Tusen takk, Tor-Arne!

Du har rett i at lukkertiden er sentral her. I tillegg er det en masse detaljer i fuglefjellet som det dessverre er vanskelig å se i så lite format. Et utskrift jeg har i storformat gir et helt annet inntrykk, så dette er nok mer et bilde for veggen.

- Kristoffer
Knut L.

Hei Kridtoffer.

Jeg er enig i at dette bildet sikkert har blitt en anderledes opplevelse i bortimot fordoblet pxelantall i bredde /lengderetninger, eller også med noe mer forgrunn, - men det sistnevnte er jo ikke så greitt å få til i etterkant.

Den dynamiske effekten av forholdsvis lang eksponeringstid er spennende vellykket. Toneforløp resp. struktur i s/h-arbeidet synes jeg er flott.

Du er god på dette.

;-)
Knut
Torild H.

Samstemmer med de to herrer over meg, om bildets kvaliteter.
Og sier bare: Større, større, STØRRE! Kjennes som jeg går glipp av en del her, ja. Men selvfølgelig takk, likevel...

Mvh Torild
Hans Jacob H.

Fin bevegelse i de flygende. Førsteinntrykket er imidlertid at det ble litt mye fast grunn i forhold til den fine flyktigheten som de i luften er representerer. Kun en antydning av fjellsiden tror jeg hadde fungert bedre for min del.
Men jeg må jo presisere at min kommentar er basert på denne lille web-presentasjonen. En print i større format med bedre detaljgjengivelse vil være noe annet ja. :)
Espen A. I.

Mhm, helt min smak. Dynamikk - s/h - noe fast. Bra!

Espen
Kristoffer L.

Tusen takk for nye kommentarer!

Det er hyggelig å høre at bildet faller i smak. :-)

- Kristoffer

Avsluttet .

Hei Kristoffer,
Takk for nyttig tilbakemelding på bildet mitt.
Det er godt å se at det fortsatt finnes nye måter å skildre naturen på. Dette er et bilde med mye liv og på den måten tror jeg du har fanget energien på dette stedet veldig bra. Fuglenes Karl Johan...? Det litt tilfeldige mønsteret etter fuglene er med på å understreke det kaotiske. Vet ikke om det er skjermen jeg sitter på, men jeg kunne muligens ha tenkt meg en aning mer trøkk i kontrasten.

-Andreas
Kristoffer L.

Takk for fin tilbakemelding, Andreas!

Jeg har ikke greie på fugler, er definitivt ingen fuglefotograf, og har et forhold til ''bio-fuglebilde-genren'' som nesten nærmer seg hat. I alle fall er det komplett uforståelig for meg hvorfor vi konstant skal overøses med - av alle ting - platte fuglebilder her inne på foto.no.

Dermed måtte det heller bli noe litt sært, når jeg nå først skulle legge ut et fuglebilde, og da syntes jeg dette passet. :-)

Detaljer og kontraster kommer dessverre ikke så godt til syne i denne lille versjonen. Som nevnt ovenfor har jeg et utskrift i stort format hvor alt kommer klarere frem. Men jeg skal ha det du sier om kontrast, i bakhodet, og se på det på nytt i lys av det.

- Kristoffer
Ioannis L.

Hei Kristoffer!

Dette var et lite mesterverk!
Tar tilrette det om srørrelse og detalgjengivelse, men det hindrer ikke meg i å få bildets fascinerende slagkraft rett i fleisen!

Det tekniske sitter perfekt. Lukker og perspektiv du har tatt til bruk her meget avgjørende for min tolkning av bildets utrykk.
Et meget annerledes bilde fra deg. Jeg må si jeg er dypt imponert!

Ioannis :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu