BB
Billy er alle billeberter's drøm.
For billeberter er akkurat som oss menneskeberter, de hvisker og tisker og vibrerer med snuserten når de får ferten av en bronsefarget lekkerbisken.

Og Bronse-Billy drar'n helt ut, - han er hele hagens Don Juan! ;-)
Bildet inngår i albumet Små raringer -

Du tror det ikke før du får se det =:-O
Utstyr
  • -
  • Nikkor AI-S 35/2,0
  • Blenderf/2.0
  • Lukker1/400s
  • FilmtypeISO 250
  • Nei
  • AnnetReversert Ai-S tilkoblet LKW opp-ned.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241463} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Inger-Lise S.
Rålekkert! Fin fokus på hodet, god utnyttelse av bildeflaten. Bakgrunnen er sart,lekker og delikat.

Inger-Lise
Hege-Christin S.
Hei!

Nei så FLOTT han er, og så med SÅ nydelige farger!! Virkelig en skjønnhet he he.

Skjønner godt at damene faller for ''denne her'' ja!

Ellers så må jeg nok bare si...fine linjer, fine farger, fin komposisjon... ;)

Mvh
Hege

Chr. G.
Komp og toner sitter som et skudd, men jeg synes skarphetsområdet er vel knuslete. Kanskje trenger jeg sterkere briller. Siden hodet utgjør en såpass liten del av bildet/dyret blir det uskarpe dominerende, og det får man jo i bøtter og spann overalt ellers. Om dette er maks dybdeskarphet utstyret kan oppdrive er en annen sag...
ingebjørg fyrileiv g.
Du verden, for en kjekkas ;) Og med den elegante gulfargen rundt, blir han jo ekstra attraktiv. Men litt (farge)støy preger trekker noe ned på helhetsinntrykket. Teksten er som vanlig av høy klasse.

vh ingebjørg
Odd Tore S.
Billy har tydeligvis bruk all sin energi på ansiktssminke.
Klart at fotografen må respektere dette, og sørge for at resten ikke forstyrrer inntrykket. Det er da elementær portrettlære (tror jeg, har ikke peiling på slikt).
Men han har da store og uttrykksfulle øyne også, i alle fall mange øyne? Glem det, de rakk han ikke å fiffe opp før fotografen kom.
Hvor vellykket dette bildet er eller ikke er tror jeg helt avhenger av den historien man kan spinne opp omkring det som retur av din serve.
Odd Tore

Ann F.
Joda, riktig så pent og delikat.
Kanskje litt _for_ sart og lyst suppesøtt?
Han står nok i god kontrast til resten, den godeste Billy, personlig ville jeg gitt litt mer smell i de gule buene foran ham. I alle fall den øverste av dem, for å antyde dybde i bildet og blomsten.

Mvh Ann
Arne S.
Det er ikke vanskelig å se at Billy han har draget på damene, med det doble ''grepet'' på snuten :-) Det er også tydelig at han beveger seg på en hunbilles territorium, lysgult og feminint. De to S'ene danner fine linjer og nødvendig dybde i bildet. Nok et godt eksempel på at insekter har personlighet.

:)


Brita Helen E.
Hei!
hehe,,ler nå litt til underteksten jeg..morsom! Mitt mareritt,men sikkert alle billebærter's drøm denne karen! :) Nydelige linjer og former i bildet samt en knallgod komp.!
Fin dybdeskarphet. Flott jobba!

Mvh Brita...
Kjell Sigurd S.
Fin liten bille denne Billy. Svømmende i solens farger virker han som en myk kar :-) Liker DOF, farger, linjer og detaljene i sjarmøren din. Han har kanskje fått litt mye plass i bildeflaten. Du er som alltid god med ord.

Kjell S
Ivar B.
Et lekker bilde! Rent og pent. Dybdeskarpheten er perfekt, og er glad for at Billy er såpass uskarp nedover ryggen slik at bare hodet framstår skarp. Bildet har ellers flotte og myke toner og linjer. Svingene inn i blomsten skaper dybden som bilde trenger. Bra levert av en storsjarmør. Du har tydelig latt deg sjarmere du også:-) Mvh Ivar.
Line Kristin W.
Tusen takk til dere alle for fine kommentarer! :-)

CG; Du har rett; 35/2 reversert har fast arbeidsavstand ca. 8 cm. og DOF'en blir da ikke mange micromm. uansett blender. At jeg valgte dette fremfor 1:1 macro, var for å få de myke S-linjene. De er en vesentlig del av bildet og ville vært uoppnåelig med større arbeidsavstand/DOF. (Jeg vet at du vet og håper jeg ikke virker belærende, - info. først og fremst med tanke på at et fåtall av dem som evt. leser dette har erfaring med reversert :-)

IFG; Ingen fargestøy å se på min skjerm? Nettleseren behandler ikke disse gultonene bra, originalen har renere farger og noe høyere kontrast. Jeg har gjordt mange forsøk på korrigering av sRGB-filen uten å bli helt fornøyd med tonene. Men fargestøy? Jeg blir glad for tilbakemelding vedr. dette om andre skulle se det samme.

OTS; Bare to øyne. ''Klumpene'' foran øynene er festet for gripeklørne han bruker til å skuffe i seg maten, - tenk så praktisk med innebygde gafler, da! Klart en så forfengelig kar sminker seg! ;-)

Bronse-Billy har personlighet, ja! Det er et priviligium å få lov til å ''ta del i'' hans og alle mine andre små venners brutale, vakre og utrolig fascinerende verden! Hadde de bare giddet hjelpe til med måkingen, hadde de vært de perfekte leieboere! ;-)

Hjertelig takk igjen! :-)

- Billine :-)
Espen A. I.
Spesiell teknikk skaper spesielle - dermed spennende, personlige, unike - bilder som man kan blir inspirert av - jeg blir det...

Espen
Ivan H.
Hei!

Dette er bra, myke former som blir genialt brutt av billen.
Ser du har flere macrobilder av denne typen og liker de veldig godt :)

Takk for den fine tilbakemeldingen jeg fikk på mitt bilde :)

Ser frem til flere bilder av deg!

Hilsen
Ivan Holmedal
Gunnar John C.
Du knipser og kommenterer dine bilder med rause mengder av egen personlighet, Line, og mange har hatt mye å si om dem alle. Dette mønsteret ditt med kryp i kronblader undrer jeg meg over. Putter du dem oppi og ser hva som skjer, som når man gir en femåring en nesten smeltet iskrem, og bare venter?

Hvordan det kan ha seg at den høystemte gule sangen av en blomst faktisk kunne henge sammen med den brune, brutalistiske billefyren vi ser her? Det kunne delaminert helt, rent visuelt. Jeg tror det er din bruk av diffus bakkropp som gjør susen her. Sammensmeltingen av blomst og billefyr er veldig vellykket, og gjør at kontrasten sitter så fint.

Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu