The umbrella
likte det.. Kunne hatt litt mer dybdeskarphet, men dengang ei..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-27 15:53:48
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon d80
  • 18-135
  • Brennvidde135mm
  • Blender-
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger375
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241550} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Vidar S.

Hei! Det er så veldig mange dråpebilder, men få er gode. Dette skiller seg ut og jeg synes dette er et av de mer vellykkede uten at det er ''outstanding''. Det er dekorativt. Du har fanget et lite kunstverk, ikke bare en dråpe. Mer dybdeskarphet hadde vært ok, men skarpheten som er i bildet ligger i alle fall på rett plass. Komposisjon, farger og kontrast er bra! Kjør en omgang i PS og klone vekk ''urenhetene'' nederst i bildet. De skjemmer bildet en del. Bra gjort! :o) Vidar
Frode F.

Hei,

sier meg enig med første taler her.

Flott levert!

FF
Rune S.

Meget delikat og flott. For å gjøre det enkelt, sier jeg meg også enig med Vidar. Flott fanget!

Mvh
Rune S
Stein Oleiv B.

kult! ja sier meg enig og dybdskarpheten, burde gjerne valgt en mindre blender, slik at også fronten ble skarp. men afer all, knall bra fanga! er det noe spessielt du har gjor for å få den til å forme seg slik? når jeg har prøvd å dryppe dråpa nedi har det bare blitt runde former. forstår ikke hvordan du har fått det til. dritbra! sier meg også enig i vidar om kloning
Inger-Lise S.

Dette skiller seg fint ut fra de fleste dråpebildene. Litt teknisk småpirk, men bildet er egentlig godt tatt.Godt råd fra V.S her!
Inger-Lise
Espen S.

Takk for positive kommentarer

Hehe.. Ordnet meg en rigg med en stålampe og en 1.5l brusflaske med et ''intrikat'' system av slanger og rør:) ca 50cm over ei blå vaskebøtte og et blått håndkle til bakgrunn. Og så brente jeg hull i flaska og hadde et skrujern der til å regulere dråpene, så er det bare å knipse.... Fikk noen liknende formasjoner men ikke så ren og fin.. Støyen i nerkant av bildet er hvis dere ser litt etter speiling fra ''paraplyen'' i vannet.. :) Men er enig i at det støyer litt..

Gleder meg til å få sb-600 i posten, kjedlig å kun få syncet på 1/200sek.. Funker ikke så bra med rear curtain sync heller i noen til feller.. Nei.. 1/1000 sek til dråper, da blir det bra i mine øyne:)

Skal også teste med forskjellige dybder på vannet dråpen faller i.. Tror det spiller inn på formasjonene det også.. En full tilitersbøtte ble brukt på dette bildet..
Avsluttet .

Veldig bra dette, dette likte jeg, fotte farger, skarpt og et litt anderledes dråpebildet.

Nydelig...
Rune
Bengt Erik E.

Denne likte jeg. Prøvde bildet som ''negativ'' og syntes det ble enda flottere. Ser ut som en glass-skulptur.
mvh Bengt Erik
yngve f.

Må bare også si meg helt enig med V.S.
Det skilte seg i allefall nok ut for meg.
Men syntes det lignet mer på en sopp...
Artig å lese forklaringen på hvordan det er utført.
Man trenger ikke så veldig avansert utstyr mange ganger...

yf
Espen S.

Fruen mente også det så ut som en sopp, men det første som slo meg inn var paraply, og det ble det:) Takk for positive tilbakemeldinger:)
Ronny A.

Hei! V2 er meget bra synes jeg. Ikke lett å fange akkurat dette øyeblikket. Må ta noen bilder før den sitter:-)
mvh Ronny
Jan V.

Tøft. Har en tendens til å alltid fundere teknisk, dette må vel være en dråpe som treffer en annen dråpe som er på vei opp? Gir iallefall en utrolig tøff effekt.
Beundringsverdig bilde!
MVH
JanV
Eivind B.

har aldri prøvd meg på lignende, men var stilig. Hadde hele eksplosjonen vært skarp, hadde det vært potensiell veggpryd. Fine blåtoner.
Espen S.

Hadde litt for stor blenderåpning, og derav dybdeskarpheten, men syntes formasjonen var veldig spesiell.. Har kun sett no liknende en gang, og det var under samme session som dette bildet ble tatt.. Men da med en mer tykk stamme på soppen og litt mer uryddig form på toppen..

Men var veldig fornøyd med dette bildet ja..:)
Espen S.

Satt å så på et annet dråpebilde her inne, og der var det en link en side som hette liquidsculpture.com eller noe sånt.. Mye tøft der.. Var litt kvalitet på mange av bildene hans:)
Nils Christian S.

Paraplyformasjonen og den utsøkte fargen gjør dette dråpebildet til noe helt spesielt.
Vaskelig fotokunst dette,du har mestret det utmerket!
Inger-Johanne A.

SKikkelig fotokunst. Jeg er imponert og syens dette dråpebildet er helt spesielt.

Mvh Inger-Johanne
Espen S.

Tusen takk for flotte kommentarer. Var en del arbeide for å få dette resultatet, følte meg rimelig heldig når jeg lastet inn bildene på pcn:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu