Storm i et Norges-glass
Tilfrosset landskap ved Frøylandsvannet etter et døgn med sterk pålandsvind.
Bildet inngår i albumet Vinter -
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241708} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Linde G.

Hei Nina

Dette bildet kan ikke stå ukommentert synes jeg, det var for lekkert til det.
Makan til is skulptur laget av naturen selv ! Fantastisk flott rett og slett.

Hilsen
Linde Gilberg
Nina C. K.

Takk skal du ha, Linde. Ja, du skulle bare ha sett. Hele landskapet var pakket inn i klar is. All vegetasjon var mangedoblet i tykkelse, turveien var totalt glassert, og nettinggjerdet mellom turveien og jernbanelinjen hadde et tykt lag med is som dannet de flotteste mønster. Jeg hadde et svare strev med å stavre meg fram. Måtte pinnholde meg fast i gjerdet for over hodet å kunne holde meg på beina. Etter en times strev ble resultatet en fotoserie på flere hundre bilder. Alt ble ikke like vellykket, men jeg måtte bare prøve å få med mest mulig i håp om at noe ville bli brukbart. Det kommer kanskje flere bilder på nett etter hvert. Hilsen Nina.
Maiken R.

Hei Nina

Tusen takk for en veldig hyggelig kommentar!

Du har en salig blanding av bilder liggende her, det må jeg si! Du har visst øye for litt av hvert, så det var artig å kikke igjennom bildene dine. Men isformasjoner er en av favorittene mine... Spennende bilde, jeg håper du stadig har lyst til å legge ut flere av dem...?

Mvh Maiken
Anne-Lise S.

Liker spesielt godt lysspillet i dette bildet som skaper disse ulike formene for lyse og mørkere partier i både is, land og vann. Kledelig med duse farger, og skarpt og fint. Lekkert utsnitt.

Anne-Lise
Nina C. K.

Takk for hyggelige kommentarer, Maiken og Anne-Lise. Klart jeg har lyst til å legge ut flere isbilder. Det er ingen ting i veien med planene. De popper opp som paddehatter. Senest i dag fikk jeg en idé om å samle noen av bildene mine under en ny paraply - Barndommens rike. Problemet er heller at sølvmedlemsskap begrenser antall bilder som kan legges ut pr. uke, mens jeg har lyst til å legge ut alt på en gang. Og når jeg kan legge ut noe, stilles jeg stadig overfor valgets kval. Det har kanskje noe med at utvalget av motiver spenner over et såpass vidt felt; noe som du helt riktig er inne på, Maiken.

Fint at du liker utsnittet i dette bildet, Anne-Lise. Jeg prøver å se det ferdige resultatet for meg før jeg knipser, slik at jeg slipper å kutte noe vekk i etterkant, slik som i dette bildet. Vanligvis tar jeg bildene på frihånd. Kanskje jeg burde venne meg til å slepe rundt på stativet også, men jeg synes det mest er et heft. Jeg står mye friere til å snu meg rundt med det lette kameraet som jeg har nå.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu