Tang
Lekte meg litt på en strand med tang og rennende vann. Vet ikke om dette funker?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger479
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242078} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Aleksander M.
Hei
Her tror jeg du har hatt det ganske moro. Masse spennende formasjoner, men for meg blir det litt rotete.

Mvh Aleksander
ingebjørg fyrileiv g.
Veldig spennende, Robin. Jeg fascineres spesielt av tonene, noe gulaktig, grått og blått. Jeg liker også linjene og plasseringen av tangkvasten godt. Men de områdene det ser ut til å ha samlet seg litt vann, trekker muligens noe oppmerksomhet.

vh ingebjørg
Robin J.
Takk for kommentarer.
Til ifg: Vannet er fra flere oppkommer i stranden der vannet kommer opp og renner videre og tar med seg sand samtidig. Bare en presisering som kanskje ikke er så lett å se. Mvh RJ
Espen B.
Wow! Blir helt hypnotisert jeg! Artig vinkel. Hadde det ikke vært for tanga som man kan identifisere så hadde det ikke blitt så bra. Men når man faktisk vet hva som er avbildet blir man helt forvirra. Likte dette bildet!
Kjell Ivar Ø.
Det funker brukbart Robin men mangler noe. Utsnitet er flott
er litt enig med Aleksander det blir kanskje litt rotete ( Difust).
Mangler på en måte noe og feste øynene på.
Mvh Kjell Ivar
Terje S.
Dette er kunst Robin og jeg likte bilde godt. Litt mye å forholde seg til på ett bilde men både lys og formasjoner er spennende .

Mvh Terje
Ole Walter S.
Lekkert er bare fornavnet her! Hadde vært tøft å ha noe sånt i stort format i et kunst/utstillingslokale!

Ole Walter Sundlo
Tone B.
Hei Robin, jo det funker dette også, men i mine øyner beveger det seg på grensen til å bli for mye av det gode. Synes det dukker opp det ene utsnittet etter det andre når en betrakter bildet, så jeg tror jeg ville prøvd å konsentrere meg om en litt mindre del av et slikt motiv.

Det er artig å gå på jakt på stranden etter slike motiv og det er utrolig hva som dukker opp. Med de flotte strendene dere har i deres landsdel er mulighetene mange. Gleder meg til neste fototur nordover :-)
Øyvind A.
Jeg synes det er fengende og fint, men utsnittet er ikke optimalt. Om du hadde plassert kvasten, som utgjør det naturlige blikkfanget, litt lenger ned i flaten, så hadde blikket lettere falt til ro.
mvh
Ø.
Svein B.
Jeg synes dette er kjempebra Robin. Det er uten tvil rom for å lage andre utsnitt også, men jeg synes dette du har her er akkurat passe mye, og akkurat passe lite. Å se hvordan komposisjonen bæres av de grove linjene og retningen i bildet, men samtidig kunne se inn i mosaikken av flotte strukturer og detaljer- nær grensen til for mye av det gode, men ikke over grensen for min del.

Mvh
Svein B
Anne-Lise S.
Dette ble svært spennende og jeg har sitti og sett interessert på det en stund. Må dessverre si at konklusjonen for meg blir at det ender med rot. Det finnes intet system, ingen linjer å følge, ingen ro. Med mindre ''liv'' i sanda omkring ville dette fungert for meg. Slik det er nå finner jeg ikke roen. Når det er sagt så er du, som allerede nevnt, inne på noe som kan bli svært bra, så keep up the good work og prøv igjen! :-)

Anne-Lise
Ivar B.
Utrolig spennende og fasinerende mønster. Jeg liker dette, men slik utsnittet er nå, er det i mine øyne ikke helt i boks. Et kutt i bunnen vil gi et roligere bilde, samtidig som det spennende mønsteret bevares. Mvh Ivar.
Helge L.
Hei, liker idéen din veldig godt, og synes utsnitt/komposisjon er spennende. Synes dog det mangler litt på det tekniske, det føles altfor uskarpt, og bærer preg av litt for kraftig etterbehandling... brukte du stativ her? tror motivet hadde hatt svært godt av høyere dybdeskarphet, og en mer detaljrik/naturtro struktur... gjør det igjen davel!!
Helge
Robin J.
Takk for konstruktive kommentarer.
Ang det tekniske ble det benyttet stativ,polafilter og ND4 filter for å få forholdsvis lang lukkertid. Vannet renner hele tiden her og tar med seg sand som skaper den ''uskarpe'' strukturen. Men smak og behag og utsnitt blir vel forskjellig fra person til person. Noen liker dette og noen liker det ikke. Mvh RJ
Stig Børre E.
Dette er jo mye bedre enn ditt siste bidrag, her er fokuset slik det bør være - på sanden. Utrolig tøffe linjer og lys. Tangen er viktig for å forstå hva dette er.
Fine toner og struktur. Vakkert og annerledes.

Imponert og inspirert...

StigB
Robin J.
Takk til SBE for hyggelig kommentar og anbefaling. Mvh RJ
Anne Ø.
Liker strukturen, kontrastene i sanden,
fargevalørene og lyset!!!
Sand er spennende.

Anne:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu