Tid for hvile
Når man har passert 90 år er det lov til å sette seg ned og bare slappe av. Tenk alle de timene disse hendene har jobbet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-04 19:11:29
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242294} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Bergliot E.
Oi for et koselig bilde. Knallskarpt og fine detaljer med furer ëtter så mange timers slit. Flott tekst du hadde til bildet.

Bergliot:)
Torbjørn K.
Dette synes jeg ble virkelig bra. Du får frem budskapet i bildet veldig bra. Hender som tydelig bærer preg av å ha gjort en del i livet, de ser veldig avslappet og rolige ut i bildet. Lyssettinga er bra, og får frem konturene på en god måte. Fint at du også får med litt av genseren personen har på seg.

Torbjørn
Ann T.
Et veldig, veldig bra bilde. Motivet er sympatisk gjennomført, men budskapet kommer klart frem. Dette er et bilde som er rørende uten at det forklare for mye. Nydelig skarphet og lys og bra komposisjon. Jeg likte dette meget godt.
Mvh. Ann
Avsluttet .
Teknisk meget bra, ikke minst tonemessig. Hva gjelder motiv/budskap blir det etter min smak litt for overtydelig om du skjønner. Men for all del, et fint bilde.
Helge L.
I mine øyne er dette ødelagt av for mye USM... ser ikke bra ut, spesielt på personens høyre hånd, tydelig pixel-støy. Bortsett fra det, er bildet fint, godt belyst og fine toner.
mvh
Helge
Liv F. D.
Hei alle sammen.
Mange takk for kritikk på bildet. Det var hyggelig at dere liket det. Det er riktig at jeg har jobbet litt med bildet for å få frem linjene her, så Helge, kanskje jeg har justert litt for mye her. Ser jo det. Tenkte faktisk på det da jeg la ut bildet, at det kanskje var litt i meste laget. Jeg skal forsøke å ta det til etterretning ved neste bilde jeg legger ut. Men selv synes jeg bildet er stemningsfullt da.
Hilsen
'') LiV
Helge L.
hei igjen, javisst er det stemningsfullt, og du har all grunn til å väre fornöyd med bildet, men det er altså altfor mye USM her, så hvis jeg var deg ville jeg gjort det om igjen, da blir det kanon. Legg gjerne ut en versjon 2 her også.
h
Liv F. D.
Hei igjen Helge.
Jo, jeg redigerte bildet på nytt. Har nå lagt ut en ny versjon. Bedre denne gang?
'') Liv
Helge L.
hm, jeg likte det forrige bedre mht lys og komposisjon... V2 er litt flatere synes jeg, og jeg liker bedre vinkelen på V1... håper du har lagret en versjon av V1 før du skarpet opp...?
H
Liv F. D.
Hei Helge,
takk for at du følger med og kritiserer. Jo da, jeg har tatt vare på alle versjonene. Det er fint å se at det er kommet kritikker på bildene når en kommer hjem etter en lang dag på jobben. Det er jo kritikk jeg lærer av, men jeg er også veldig glad for positive tilbakemeldinger.
Ha en fin foto.no kveld!
Hilsen
'') Liv
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu