Får vi snart noe mat..??
I sommer så jeg en linerle som hele tiden fløy ut og inn i et steingjerde, på en kirkegård... Jeg tenkte at her måtte det være et eller annet spennende. Når linerlen var ute og fløy en tur, kikket jeg inn i hullet... Jeg så ikke mye, men hørte liv der inne... Det var mørkt inni hullet, men dristet meg til å ta et bildet i det sorte hullet - og dette ble resultatet...
Er i grunn ganske fornøyd med det...
Utstyr
  • Canon Powershot A85
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242357} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Øistein W.

Et fint bilde.
Ville nok ikke selv gått så nært da fuglemor kan støte ungene fra seg, men det gikk sikkert greit
Laurberg G.

Jo - såmænd udmærket og vældigt fortællende. MEN - FY Fy - det må du ikke. Det er strengt forbudt at fotografere fugle på reden eller unger. mvh. lau
Avsluttet .

Det virker som det er noen som lager sine egne regler for hvordan man skal ferdes i vår natur.
Med en gang det blir lagt ut et fuglunge-rede hopper disse fanatikerne på en og jeg synes det er rett og slett skammelig av hr. Laurberg å uttale seg slik.

Vi er da voksne mennesker og det er ganske normalt å komme over fuglereir. Jeg er 100% sikker på at fotografen ikke har oppholdt seg ved siden av reiret i lengre tid; hvorfor skulle hun det.
Linerle er en veldig tilpasningsdyktig liten fyr som kommer tilbake til samme hekkeområde år etter år. Ved mine foreldres hytte hadde den samme linerle rede år etter år i en steingard rett utenfor inngangspartiet. Når våren kom, kom ikke bare mine foreldre tilbake etter vinteren, erla var trofast og de levde lykkelig alle sine dager.
Pass på hvor dere setter deres føtter, kanskje trår dere ihjel en frosk.

Rett og slett upassende å komme med slike kommenterer, så demp dere ned og ikke fremstå som noen oppsynsmenn.

Lykke til videre Hilde og velkommen inn i foto.no

mvh arild
Hilde B.

Jeg ønsker bare å gi min egen kommentar til disse kommentarene jeg har fått på mitt bilde i dag..!

Arild Aase har helt rett;
Jeg oppholdt meg IKKE lenge ved reiret. Jeg tok kun dette bildet, raskt og gikk raskt tilbake til bilen som stod et godt stykke unna. Der hadde jeg sittet og observert denne linerlen en god stund... Etterpå satt jeg der en stund til, i bilen - og lineremoren fortsatte å mate ungene sine!

Jeg har ikke for vane å plage verken dyr eller mennesker... og tar hensyn.

Mvh Hilde
Avsluttet .

Må nesten kommentere bildet litt og.
Det er ikke noe lett motiv du gir deg ut på. I slike tilfeller blir en jo nødt til å bruke blitz og det ses jo på bildet. Noen områder blir for mye opplyste, men det må jo bli slik da du jo vil få frem de søte små.

Men alt i alt så synes jeg at bilde er bra, god skarphet på de dunete kroppene og et koseligt bilde.

mvh arild
Laurberg G.

Selvsagt har Arild Åse da ret. Og min kommentarvar sandelig kun ment humoristisk. Je skulle selvsagt have sat en lille smiley. Jeg må dog forsvare mig og sige at det bestemt ikke er en lov jeg har lavet. Og jeg tror heller ikke at author har haft til hensigt at genere hverken dyr eller fugle i naturen. mvh. lau
Laurberg G.

Kære Hilde Bekkevang.
Jeg vil gerne overfor dig undskylde min særdeles uheldige kommentar under dit billede. Min kommentar - som jeg forsikrer dig kun var humoristisk ment - skyldes to ting:

1.) At jeg pr. automatik antog et sammenfald imellem vore danske dyreværnslove og tilsvarende norske. Jeg har nu forstået, at man ikke i Norge har en sådan lov.

2.) At jeg glemte, at nok har vi mange ligheder i vore nordiske sprog, men at bestemte vendinger og udtryk kan have vidt forskellig betydning, samt at humor ligesådan kan have forskellige udtryk.

At vi har en sådan lov her i DK mens man tilsvarende ikke har en sådan i Norge, tror jeg har sit udspring i, at mens vi her i DK lever meget tæt, og næsten ikke har nogen rigtig natur tilbage, er I i Norge så heldige, at have store og næsten uberørte naturarealer i Jeres fjelde og skove. De fleste her i Danmark bor i byer og har næsten glemt deres naturlige tilknytning og forståelse for natur, mens man i Norge lever mere spredt og måske derfor har bevaret et tættere forhold til, og forståelse for, den omgivende natur og derfor ikke har haft behov for at etablere Jer med en sådan lov.

Jeg er meget ked af evt.at have såret dig og gjort dig ked af det, da det på ingen måde var min mening, og da dette skete i et offentlig rum, vil jeg selvsagt også fremføre denne undkyldning i det samme offentlige rum.

Med venlig hilsen, laurberg giversen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu