Estonia
Var på turné i Latvia nylig, og på et av konsertstedene spilte jeg på et gammelt dråg av et flygel, av merke ''ESTONIA''... det sank ikke, men det var neimen ikke mye om å gjøre... ;-) Jeg fascineres av slike gamle instrumenter, de har sjel og karakter... herved en ny serie startet, med små glimt av noen av de kuriose tangent-instrumentene jeg møter på min vei.
Bildet inngår i albumet Klaver - Portretter av noen av de underlige og vakre pianoer/ flygler jeg møter i mitt virke som pianist.
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Sigma 10-20mmD
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO 200 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242424} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .
kult portrett av ett flygel! blir litt forstyrret av det skarpe lyset oppe til venstre.

mvh Pål
Helge L.
Heisann, takk for kommentar!
Slik jeg ser det er dette lyset med på å skape en slags ''konsert-feeling'' i bildet, det var jo også litt meningen... men kan jo alltids forsöke å ta det bort også, hvis det går.
H
Avsluttet .
jo er forsåvidt enig i det. tenkte mer at det kunne være dempet, (enn at det ikke var der i det hele tatt), pga at blikket min automatisk blir trekt vekk fra insiden av flygelet mot lyset. Men det er jo selvfølgelig en smaksak ;)

Pål
Trond H.
Lyset må være der, det hjelper komposisjonen. Bra ide, dette Estonia (kanskje det latviske Steinway?)-prosjektet ditt.

Du kunne kanskje sett om det var meir å hente i RAW-konverteringen når det kom til rødfargen. Personleg hadde eg gjerne sett at den kom litt klarere fram, litt mindre grumsete. Men på annen side er jo ikkje bildet her til for å vise klaverets fortreffelighet, så grumset passer kanskje?

MVH TH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu