Møllergata
Møtte disse i Møllergata
Har brukt PhotoFrame Pro fra onOne software
Bildet inngår i albumet Tillfeldighetens konst -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-05 18:11:26
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EFS 10-22mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger314
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242844} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Fint bilde. Bra komp. og fine farger. Dumt at kvinnen ikke er helt skarp.
Venche J.

Fortellende gatebildesom viser det jaget mange foreldre er preget av. Nettopp derfor syntes jeg det passer at ''moren'' gjengis litt uskarp.

Wenche.
Lars-Anders M.

Det er rart att noen mener bildet er bra bare det er skarpt. Det er mange flere momenter som spiller in mener jeg. Wenche du skjønner det. Takk.

Anne-Lise S.

Dette er godt formidlet fra en forelders travle hverdag der enkelte løper fra det ene til det andre gjennom dagen mens ungene henger som tygde slips i den ene armen... Freske farger og jeg synes effekten med negativramma passer godt. Ja, enig med deg i at sort ramme er absolutt best. Liker forresten at den voksne ikke er i fokus her. Den voksne er den som haster mens barnet henger med. Derfor liker jeg at ungen har fokus på seg!

Anne-Lise
Linde G.

Hei LAM

Hva gjelder dette med skarphet og ikke skarphet så blir det jo litt enkelt og si at skarphet = bra bilde, det stemmer jo ikke. Her er det bra at damen er uskarp men samtidig viktig at barnet er skarpt ellers hadde det blitt lite å henge øyet på. Det gjør at bildet blir veldig avbalansert for meg samtidig som det uskarpe her understreker bylivets puls / travelhet. Synes det er fint og her passer rammen bra.

Linde Gilberg
Lars-Anders M.

I går var jeg på møte i HØKK (Hønefoss kameraklubb).
Der er det noe de kaller ”Ris og ros” Man kan ta med bilder som blir vist med projektor fra en datamaskin. Alle i salen kan komme meg kommentarer på bildet som vise.
Jeg hadde med dette bilde. Det fikk kun en kommentar fra en i salen. Han sa ”jeg liker ikke slike bilder med folk på som ikke er rette.

I dette miljø er det kun skarphet, gyllne snitt og du kunne maske litt der. Nesten ikke noe om innhold, følelser, glede, sorg og mye annet som bilder innholder.

Takk for fine kommentarer her på dotten. Ok.

Mvh
L-A M
Tom N.

Det som kommer frem her er jeg helt enig i. Foto er mye mer enn ''fotoklubbkritikk''. Jeg tror kritikk som BARE går på tekniske ting er et uttrykk for vegring mot en mer tankemessig tilnærming til et bilde.

Bjørn R.

Jeg likte bildet ditt veldig godt. Som vanlig! Rammen fungerte veldig bra, gjør det veldig dokumentarisk. Helt topp! Mvh bjørn
KG S.

Ett konstverk. Som vanligt när det är signerat LAM, stå på!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu