Prøver meg på et portrett igjen, men har her valgt å ikke ta av de helt minste. Har gjort om bildet til s/h og lagt på en aning mykere fargetone. Er usikker på utsnittet. Modellen holdt venstre arm litt ut så jakken ble veldig lang på høyre side i bildet, men jeg valgte å ikke fjerne noe av den. Lurer på hva du syns?? Tips og råd mottas med takk:)
Bildet inngår i albumet Tanteungene mine -
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger327
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242952} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Brita Helen E.

Hei!
Synes du har fanget et artig uttrykk på David. Han såg så lur ut med tunga litt ute av munnen. Fin blikkontakt. Fargetonen du har lagt på kledte bildet veldig bra. Er litt usikker på utsnittet her...hm! Blir ikke enig med meg selv om jeg ville ha kuttet litt oppe og heller hatt mer luft under el om det er best slik! I.o.m. at panneluggen gikk såpass skrått nedover så blir det rart hvis bildet bare kuttes litt i overkant. Usikker. Men et fint portrett er det med det flott lys. Kanskje høyre øye på bildet (hans venstre) er liiiitt for mørkt?

Mvh Brita...
Rune S.

Flott bilde av en kjekk kar! Som Brita sier, så ser han litt lur ut, eller at han har noe på tunga han vil si. Det gjør bildet litt naturlig, sjarmerende, synes jeg. Flotte toner i fin komposisjon. Synes ikke det med jakka gjør noe. Bildet er bra som det er, men man kan jo selvfølgelig kutte der jakka bøyer seg, ca 4-5 cm ifra høyre kant. Det med mørkt øye tenkte jeg ikke på før jeg leste det. Bra jobba!

Mvh
Rune S
Bergliot E.

Takk for kommentarene Brita og Rune. Jeg var sjøl usikker på kuttingen her. Dersom jeg kutter like under panneluggen blir det kun ei lita stripe av håret på høyre side, noe jeg syns kom til å forstyrre. Dermed valgte jeg å ikke kutte lengre ned. Høyre øye er som naturlig litt mørkere. Venstre side er vendt mot den lyseste del av himmelen. Jeg kunne ha lysnet øyet noe, men da ville det virke unaturlig, syns nå jeg da.

Bergliot:)
Knut H.

Hei Bergliot.
Her får du frem uttrykket på en lun og god
måte.Gode detaljer med glimtet i øyet
samt tunga mellom leppene. Duse fine
lystoner fremmer gutten ansikt godt..
Hadde ikke villet kutte mere oppe heller
en smule mer luft til venstre men likte
ellers portrettet dit velduig godt.
Mvh Knut
Helge R.

Bra komposisjon, liker bruntonen, artig med tungespissen, totalt meget severdig, ha en flott vinterdag der nord hilsen
:)Helge
Espen A. I.

Veldig bra synes jeg. Portrettet sitter det, men ville sterkt vurdert en kontrastøkning både i fjes og mørknet bakgrunnen litt, ellers veldig bra komp.

Espen
Bjørn H.

Hei Bergliot..

Takk for kos kommentar. Sååå veldig hyggelig å se at du står på og tar masse flotte bilder...

Jeg liker dette enkle og klassiske portrettet. Men er usikker på munnen hans :) Hadde vært bedre med et lurt smil, eller, en rolig trut uten tunga som stikker ut. Hva gjelder beskjæring i toppen, tror jeg at det bør stå som det gjør. Du kan selvfølgelig kappe ned til litt over øret, slik at panneluggen ikke syns. Det vil også funke, men igjen, jeg syns det er fint som det er.

Enig med Espen at du kan guffe på med litt mer kontrast.

Ha en finfin kveld i nord.

Bjørn.
Bergliot E.

Stoor takk til de siste som har vært innom her:)

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu