A fairy saw the giants coming
Bildet skal vise en eventyrverden, mer vil jeg overlate til fantasien.
Er fornøyd med komposisjonen og fargene.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-18 20:07:30
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_243577} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Mari Louise F.

OiOiOi:) Dette bildet likte jeg godt! Kan du fortelle hva du har gjort?
Mari
Marius Alexander T.

Takk for at du liker det:)

Bildet består av tre hovedfotografier: Fe'en, blomstene og bakgrunnen. Etter å ha retusjert og klippet de tre sammen forsøkte jeg å skape litt liv i bakgrunnen ved å legge lys under noen av soppene. Til slutt satte jeg inn flere skikkelser under noen av soppene.

Marius
Mari Louise F.

Aha.. :) Ble virkelig fasinert av dette bildet. I høyre hjørne ser det ut ut som et kattedyr som sniktitter på alven. Jeg liker spesielt godt fargetonen hun har. Jeg kommer til å holde øye med det du legger ut, for dette likte jeg!
Mari
Fredrik E.

Hei du.
Posituren og modellen er veldig flott og danner et veldig spennende utgangspunkt., og om tolkningen dreier seg om en stor hallusinasjon hvor forsterking av farger og synsbedrag spiller inn eller ikke, så når det uansett ikke helt opp teknisk og kvalitetsmessig. Jeg savner den siste og viktigste biten, nemlig at manipulasjonen fremstår helhetlig og sammenhengende.
Skal prøve og være litt konkret i forhold til dette.

1. Om du skal bevare de uskarpe soppene kunne du hatt Fe`n mer inn i bildet for å dekke for de soppene som er i ufokus rett ved siden av.

2.Overgangen mellom blomsten og fe`n er for dårlig, du ser overgangen i bluringa og at den er satt inn. Savner en bedre overgang som ved høyre armen, for den funker.

3.Deler av blomsten fremstår uskarpt, samt noen av soppene og kantene.
Du kunne for eksempel valgt at hele bildet hadde fremstått mer likt?
Ved å blure hele bildet ville du fått et mer drømmeaktige uttrykket og dermed luket unna noen av de punktene jeg har nevnt ovenfor.
Eller bluret alt ved unntak av Fe`n? Dette er noe du må prøve deg frem på og se hva som passer.

4.Ellers ville jeg valgt en mer samme fargenyanse, siden elementene i bildet ditt fremstår veldig forskjellig. Man kan se at de er puttet inn, istedenfor å fremstå mer som en helhet.

Synes dette er et spennende utgangspunkt og at soppene er gule her og der er med på å sette sitt preg over denne absurde stemningen som betrakter kan oppleve i bildet.

Håper dette ga mening, og ikke minst ha en finfin sopptur:)

Hilsen Fredrik
Tone A.

Hei
Her har Fredrik sagt mykje lærerikt og elles synes eg at du har fått eit kreativt og spanande bilde som eg kan sjå lenge på. Nettopp alle elementa gjer at bildet blir litt uroleg. Ved å kutta øverst til rett over soppane som ligg på greina som dannar ein fin bue, vil bildet bli litt rolegare pga bladet med sine markerte linjer i venstrekanten dreg blikket.
Flott uttrykk på den vakre alven som står der så redd og uskyldig. Alven kunne ha vore plasset litt lengre inn og bladet bak skulle ha vore fjerna. Elles er dei småe soppane med lys under bare eit flott syn å sjå på. Blomane er flotte kontrastar, pga både fargen og sine linjer.
Kjempebra jobba og dette vakre bildet kan du også jobba vidare med. Eg kan ingenting om manipulasjonar og er difor imponert spesielt pga uttrykket på bildet.
:) Tone
Marius Alexander T.

Takk for god kritikk! Skal definitvt jobbe videre med bildet, og jeg kommer til å legge ut flere versjoner etterhvert. Er enig i mye av det du skriver fredrik, og jeg skal forsøke å få bildet til å se mer 'ekte' ut.

Marius
marianne f.

Eventyrlig og vakkert bilde! Liker godt dine andre bilder også. Krativft og spennende. Lyst å lære sånn selv:)
I like!!!

Mvh Marianne
Edin K.

Du kan virkelig å behandle bilder, og har en sans for farger og komposisjon. Jeg liker de fleste av dine bilder. Men savner noen lysere setting. Mange er mørke noe jeg foretrekker, men synes du av og til kunne hatt noen enkle portretter som hos deg stortsett har mørk bakgrunn og lekt deg inn i litt lysere setup.. Håper dette gir noen mening ha ha. Lykke til videre!

Edin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu