tattoo
Selvportrett
Utstyr
  • Canon Eos 350 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger2522
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_243807} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Odd Haakon A.
Hei!
Jeg likte symetrien i bildet, men stillingen føltes samtidig litt merklig. Men det jeg først la merke til ved dette bildet var tatueringene. Ser ut som de går i en rett linje rett ove brystkassa, fra arm til arm. Her har du et spennede motiv, og jeg tror et tett utsnitt av de, i litt abstrakt form, hadde blitt mega kult!

Hilsen Haakon
Arild H.
Jeg synes posituren er fin jeg. Jeg er enig med Haakon i at tatoveringen får fokus (det stemmer jo bra med tittelen) men stjeler da oppmerksomheten fra resten av bildet inkl postiur. Det kunne vært spennende hvis du tok et nytt bilde litt tetter på.

Jobben for å skjule bakgrunnen (''lassojobben'') er slurvete utført, den skulle fulgt kroppen mye tettere.

Hilsen Arild
Avsluttet .
Hei.

Dette er et stilig bilde med tanke på symetri og linjer, syntes tattoveringene gir det en ekstra dimmensjon.

(sikkert også som sagt; -tøft til et utsnitt, men ikke så lett og gjøre dette selv da hehe)

Men slik jeg ser det er det alt for undereksponert/mørkt en liten runde med levels/mask og curves er alt som skal til for og iflg min smak gjøre det en del hakk bedre i forhold til dette :)

Men som sagt et stilig bilde er det :)

Jon
Gunnar John C.
I mine øyne er dette et utsøkt studie i feminitetens mangfold. Posituren er både sensuell og full av energi, og til meg gir den et inntrykk av noe interessant rampete men samtidig mykt. Stolt kvinnelighet.

Lyssettingen liker jeg godt - litt mørk, nesten clair-obscur. Fine egenskygger som forklarer formen, men samtidig tar vare på det litt hemmelighetfulle her.

Godt gjort å få til komposisjonen så fint når du befinner deg både foran og bak kamera, synes jeg.

Gunnar
Anne-Lise S.
Spennende positur der du bruker kroppens ulike linjer og former til å fremheve mennesket og hvor vakkert det er. Liker ikke helt skyggene rundt kroppen, men det er nå bare ei mening. Bildet ville vært renere uten, men kanskje er dette i din ånd i den forstand at du søker å få frem noe todelt her? At hvert menneske består av ulike indre elementer; godt og ondt, lyst og mørkt?

Anne-Lise
Gunnar John C.
PS: Enig med Odd Haakon i at et tett utsnitt ville kle motivet. Fullskjerm med lys grå ramme viser at det har Heidi allerede tenkt på.

Gunnar
Kai B.
Hei Heidi.
Synes dette er et godt selvportrett i akt kategorien.
Som vanlig er jeg ikke bestandig enig med hvor tett
beskjært fotografier burde være.
Min vurdering er at det skulle vært mer luft (svart)
og motivet burde vært plassert litt til venstre i formatet.
Ansikt og nese angir retningen.

Mvh Kai
Trond H.
Eg tykkjer poseringa er interessant, bildet appellerer til meg ved første augekast, og det har kraft slik eg ser det. Dessverre trekker en del tekniske ting ned, det er litt undereksponert (kunne godt vært litt lysere parti enkelte steder), kneet burde overhodet ikkje vært kutta slik det er nå, og lassojobben rundt kroppen irriterer meg grønn.

Flott ide og positur, litt laber gjennomført.

MVH TH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu