Machine Made vs The Elements
Ingen sensasjoner her, men likevel nok for meg
Utstyr
  • Nikon D 200
  • Nikon AF-S VR 70-300mm f/4,5-5,6G IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger309
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_243831} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Ja, du er inne på noe. Liker de duse og slørete tonene. Men jeg savner allikevel et bittelite tiltrekningspunkt, noe som gjør det til noe mere enn ''bare'' en slørete tom flate. De to sporene som leder innover i flaten er viktige.
Torild H.
På tross av at jeg merker utviklingen; et snev aversjon mot diagonaler kommer sigende, her på denne fotosiden, var det noe med dette bildet som fenget min interesse. Det var faktisk - bare anelsen - av skarphet som er i bildets nedre, lyseste partier som gjorde dette; syns det var så smakfullt, verken mer eller mindre! Bra også med en hellende bakketopp, for dybdeopplevelse, samt innholdsmessig: ''hva skjer bak neste bakketopp''.

Urørt - for en stund...men gjort klar for aktivitet...

Mvh Torild
Stig Børre E.
Veldig spesielt. Linjene og bruken av DOF er det som ''gjør bildet''.
Trenger ikke noe mer jeg. Enkelt, delikat og dekorativt.

StigB
Ivar B.
Dette går rett hjem hos meg Erik. Enkelt med fokus på linjer. Bakgrunnen er uskarp men har akkurat passe tegninger til at det åpnes et spennennde landskap for meg her. God dybde og fint snødrev over bakketoppen. Et herlig bilde. Mvh Ivar.
Erik J.
Takk alle sammen! Tommy, du nevner nettopp det jeg selv kunne ønsket bedre på bildet, nemlig et bitte lite tiltrekningspunkt. Jeg har jobbet mye med å legge inn rypefjær, snøballer, tørt løv, (tenkte på Kvikklunsj, appelsinskall etc) men ga opp alle og gikk for originalen. Jeg har begynt å vokse fra effektmakeri etter den første begeistring over PS, og retter meg mer mot det enkle. Stig Børre: hva er DOF?
Stig Børre E.
Depth of field. Går så mye fortere å skrive DOF enn dybdeskarphet - og så høres det jo litt fancy ut... :-). Bildet blir forresten bedre for hver gang jeg kikker på det.

StigB
Odd Tore S.
Dette får jeg ikke helt taket på.
Jeg tror at biten med løype blir for kort til å gi bildet kraft og historie.
Mulig at fullt høydeformat hadde vært tingen her, muligens også annen vinkling og mindre tele. Men uansett gjelder det å bevare føyka, minst som den er!
Odd Tore
Chr. G.
Ja, jo, litt lysere og noe mer kontrast kanskje. Kompet fungerer, og det kan sikkert ha livets rett uten noe mer å henge blikket på.
Espen A. I.
Spennende idé. Ikke helt oppe der som det skal være, noe flatt, mer interessant lys og noen elementer hadde vært å foretrekke.

Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu