VvvV
Bildet inngår i albumet Bhaarata -
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/500s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_244165} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
Rune S.
Tøfft bilde i fine toner og god komposisjon! Fint uttrykk på hundene som bråker. Den ene har t.o.m. tid til å betrakte deg. Fint med de kritthvite tennene og den snerrende leppen. Flott å se på!

Mvh
Rune S
Erik B.
Oi dæven!!!

Imponerende saker! Nok sagt!

Hilsen Erik.
Avsluttet .
Det går hardt utover underkjeven. Uventet angrep, med stor fart.
Blikket sier sitt. Her er det liten forskjell på menneske og dyr.

-Stian Håpnes
Jan H.

Likte dette bildet på mange måter. Det er noe fandenivoldsk og en godhet i et og samme bilde.

Ut fra det jeg ser, er den første tittelen som faller meg inn i hue: Back off, she’s my girl!

En harmonisk komposisjonen og et bra foto som gjør seg veldig godt i S/H.

Mvh

Jan
Steinulf L.
Litt av et blinkskudd. Siden hunden betrakter deg anhtar jeg det er mer lek enn alvor. Teknisk av din sedvanlige høye standard.
Anne E.S. E.
Rått bilde. Engasjerende. Kunne utsnittet ha vært enda trangere? Litt usikker.
Ketil K.
Er dette en Valladiskusjon under ''fire øyne''? Flott fanget og en komposisjon der jeg synes utsnitt stemmer, noe mer beskjæring ville vel bare kludre til. Halvkutten på øverste øre er dristig, men passer fint og gir en linjeforlengelse fra nederste hund.
Bjørn H.
Håper dette bare er kos lek og gøy, uansett har du vært skuddklar med pekefingeren og festen et actionfylt øyeblikk.

Virkelig et tøft og dramatisk bilde, Line. (men jeg, ville heller hatt en puddel) !!!

Er ikke så kjempeglad i det kappa øret, da vettu. Sikkert litt ''satt'' tankegang men, okey...da er jeg vel det da :)

Kunne f.eks et alternativ vært å kappe ned til litt over øya ?

Bjørn.







Ivar B.
Utsnittet fungerer godt, og er enig med KK om at kuttet av øret det blir en linjeforsterker. Et tettere utsnitt tror jeg heller ikke vil fungere bedre enn det du har nå. Hundens blikkontakt reduserer dramatikken mye i mine øyne da jeg tror det avslørere at dette bare er lek og morrro. men bevares et tøfft bilde. Mvh Ivar.
Ruth S.
Et flott bildet på hundehilsing.

Hilsen Ruth
Chr. G.
Hehe, jeg tror du forsøker å si noe - god timing... Sterkt uttrykk og teknisk på høyden hva angår skarphet og toner. Detaljrikdommen bidrar godt til at jeg kjenner en slags guffen nærhet til situasjonen.

Komposisjonen derimot blir jeg ikke fortrolig med. Det forekommer meg ubalansert, venstretungt. Og blikket får ikke helt bestemt seg om det skal søke etter den lyse nedre delen eller dyrets øyne. Får trang til å se mer av venstre side samt - i hvert fall slik komposisjonen er nå - å få tonet ned det lyseste området nederst. Evt. kutte noe på høyresiden. Ørekuttet bekymrer ikke meg allverden, tror ikke en endring på dette har mye å si for helheten.
Odd Tore S.
I dagens debatt er det ikke vanskelig å legge inn litt symbolikk om tenner og underkastelse her, ellers !!!!!
Slike pene smil møter jeg også skogen når jeg løper orientering, men det er alltid bare en valp som skal leke, og er så snill så! Heldigvis er det bare to som har testet bittet dypere enn buksene, men slike glis liker jeg ikke!
Vakkert og uttrykksfullt bilde av menneskets beste venn.
For ordens skyld: Jeg er ikke hundehater, har hatt elghund type særdeles stri selv, men troll kan og må temmes!
Odd Tore
Joachim H.
Oi

Tøft bilde
Liker utsnittet og skarpheten.

JH
Anne-Lise S.
Her var det action så det holder. Liker strukturen i bildet, og hvordan du har øyekontakt med den ene hunden, mens den andre er mer opptatt av ''sitt bytte''. Her har du trykt på utløsern i akkurat riktig sekund!

Anne-Lise
Per-Anton B.
Meget bra bilde der det er liten tvil hvem som er sjefen. Han er overlegen nok til å overse den underlegne og feste blikket på deg. Den andre viser tydelig sin underdannighet ved å stikke snuten sin opp i munnen på sjefen, og der også blikket er med på å forsterke rangordningen. Skarpt og fint med en utmerket komposisjon.

mvh

Per-Anton
Espen A. I.
Ja! Dramatikk. Fart. Spenning.

Kunne faktisk tenkt en annen versjon, hvor hundene var uskarpe - men akkurat skarpe nok slik at vi kunne se hva som foregikk.

Men ja, dette synes jeg holder i massevis.

Espen
Arne S.
Vilt, vofft og vakkert! Øret er beskåret helt riktig. Ville dempet noen av de skarpeste, hvite prikkene, selv om det er sandkorn. Ypperlig!

:)
Amund Blix A.
Voffbart dette! :-)

Amund
Stig Børre E.
En skal vel være ekstremt kritisk for å finne noe å pirke på her.
Knallbra syns jeg. Situasjon, komposisjon, toner og teknisk kvalitet er helt på topp.

StigB
Kjetil N.
Et umiddelbart fantastisk fengende bilde. Om man kunne regissert modellene før opptak, hadde man knapt funnet på å gjøre det slik!

Mvh Kjetil


Line Kristin W.
Hjertelig takk for alle blide kommentarer! :-)

KK er jo klar der, men jeg er litt usikker på om du tenker på den samme nyheten CG. Jeg er imidlertid av den bestemte oppfatning at en evt. sammenligning med både svenske kamphunder og norske kamphøner er en regelrett fornærmelse mot indiske løshunder ;-)

Ørefetisj er selvfølgelig helt greit, men noe øretillegg blir det likevel ikke snakk om for min del. Gjeesph, så forutsigbart med hele ører, da! ;-)

Ser poenget med at det kan bli noe venstretungt/for lyst nede i høyre del... blind for eget bilde og blabla, - jepp & takk, jeg tar til meg at det kan finnes bedre løsninger der!

Jeg har allerede fjernet minst halvparten av sandkornene og dempet resten Arne, - makan, asså! ;-)

''Det er noe fandenivoldsk og en godhet i et og samme bilde'', sa JH og det er også en fin beskrivelse for mitt eget forhold til bildet.

Tusen takk igjen, alle sammen! :-)

- Line :-)
Erik J.
Bildet er helt rått! Jeg hare sett på det flere ganger mens alle andre har kommentert, men jeg har ikke klart å avgjøere egen kommentar: Nå vet jeg det - jeg liker bildet! - men er usikker på hundene (og Valla)
Line Kristin W.
Herlig! ;-D
Marianne T.
Stemningsfullt og flott!

Hilsen fra Marianne
Hans- Georg S.
veldig bra fanget! :-)
Line Kristin W.
Tusen takk til deg også, Marianne! :-)

Næmmen, Hans-Georg!!! :-D
Dægger'n, så kjempemorsomt å se deg igjen! D'ække bare meg som har savnet deg og (inspirasjonen i) bildene dine, så nå var det jammen meg på tide du kom tilbake!
Mere, mere, mere! ;-D

- Line :-)
Are-Martin S.
Jeg synes komposisjonen er flott, det er ikke mye å utsette på dette. Ma kan velge å se hundehodene som trekanter, og om hele øret på øverste hunden hadde vært med hadde det blitt en liten trekant til. Kaaaaanskje det hadde blitt med dramatikk i bildet. Jeg oppfatter dette som hunder i litt røff lek der den ene søker til munnviken på den andre for å vise sin underkastelse. Altså, lek med alvor i. Eller som Margrethe Munthe sang: ''Derfor er det alvor i vår lek (idag).''

Skarpheten og tonene er meget flotte, og øyekontakten er ubetalelig. Jeg blir nesten irritert, for jeg skulle gjerne tatt dette selv :-)

Mvh
AMS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu