Fyrlyst
Nordlyset leker seg rundt det mest kjente landemerket på Andenes.
Ikke helt enkelt å få et bra bilde av med både nordlys og fyret, siden det er ganske kraftig lys fra fyrlykta. Men jeg synes resultatet ble brukbart:)
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 18-70 f/3.5-4.5G IF-ED
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker15s
  • Filmtypeiso200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_244620} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Hallvard S.

Dette ser vilt og vakkert ut! Bra stemning - Jeg lurer bare på om kanskje selve fyrtårnet er litt for rödt i fargen (det ser ut som om det kanskje skal være hvitt eller grått i dagslys?)

Hilsen Hallvard
Tony G.

Takker, er fornøyd med stemningen selv:) Et kjapt bildesøk på ''Andenes fyr'' vil vise at fargen er så rød.. Hva er det i bildet som gjør at du tror at fyret er hvitt eller grått i dagslys?
Johan S.

Kjempestilig - fin kontrast mellom det røde og det grønne, flott linjeføring. God komposisjon. Jeg blir litt ''forstyrret'' av det hvite huset til venstre. Det hører liksom ikke hjemme her. Kan det klippes bort?

mvh
Johan
Espen S.

Tror noen trenger skjermkalibrering jeg:) Se på det HVITE huset til vensre, det er da hvitt:) Ellers så ville jeg kanskje hatt mindre blenderåpning og lengere lukkertid, kanskje blendet ned til f8, større skarphetsområde å leke med. Ellers et flott bilde:)
Tony G.

Takker for gode tilbakemeldinger:) Når det gjelder Johan sitt forslag om å klippe bort det hvite huset, så har jeg prøvd det, men syntes bildet da ble for firkantig... Jeg synes det passer i bildet, men det kan jo være for at jeg er vant til at det står der.

Mindre blender åpning og lengre lukkertid skal prøves neste gang nordlyset sniker seg frem bak fyret etter at gatelysene i området er slukket for natten....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu