Shabby nr. 3
Utstyr
  • Canon 350 D
  • Sigma 10-20mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_244632} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anne Kari Berg K.

Fascinerende bilde. Det vanstelte huset midt i villastrøket. Får en til å dikte en historie om hvorfor det er slik det er.

Anne Kari
Knut G.

Fint motiv, men jeg ønsker å se mer! Hvordan ser en av de andre veggene ut? Er hagen like dårlig vedlikeholdt? Ønsker en litt annen, litt mer spennende vinkel!
Johan S.

Jeg synes det fungerer fint med bare den ene veggen. Sikker ikke mye bedre på baksiden. Bildet forteller en fin historie.

Fy f... så fært hus - artig med blomstene i vinduet i andre etasje...

mvh
Johan
Bjørn R.

Helt nydelig bilde. Sikkert fra nord, der er de styggeste husene. Og folk synes det er helt OK, stort sett. Viktig at det dokumenteres. Mvh Bjørn
Jon-Inge M.

Veldig bra bilde Tore. Begynt by-vandringa???? Er ikke enig med Knut Gudevold her. Synes vinkelen er spennende som den er. Da kommer huset i fokus, og det er vel det som er poenget her. Hadde hagen også vært med kunne det ha stjålet fokus fra mange gode detaljer i bildet. Nei, bildet står best slik det er nå.
Johan G.

Tror vi får mye mye mer av det her i årene som kommer ...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu