Midnattssol ved Saltstraumen
Utstyr
  • Nikon D 100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger414
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_244870} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Amund Blix A.
Et typisk og temmelig intetsigende solnedgangsbilde det går tretten av på dusinet her, gir meg overhodet ingenting dessverre... Temmelig grumsete rent tekniskt også.

Mvh

Amund
Avsluttet .
Enig med Amund.
En fantastisk opplevelse krever, som fotograferingsobjekt, et personlig engasjement fra fotografens side dersom det skal treffe noe ved en betrakter (som ikke var akkurat der, akkurat da.)

Ting man kan ha i bakhodet når man tar bilder av slikt: Hvordan kan jeg formidle min egne opplevelse til en utenforstående betrakter? Hva kan jeg gjøre for å interessere betrakteren? Hva av alt forran meg er mest interessant og skal jeg fokusere på et visst objekt fremfor alt jeg ser?

Det enkleste er selvfølgelig å løfte kameraet og knipse rett frem det man ser, men resultatet blir deretter.

-Stian Håpnes
Steinar L.
Det er temmelig fornøyelig å lese din kritikk - der du kritiserer meg for bruk av floksler - og tar de i bruk selv. Det er vel slik at de som aldri lager ''Elg i solnedgang'', er redd elgen!
For å la det være sagt; helt uenig med deg er jeg ikke.
Avsluttet .
Det er fint mulig å lage gode landskapsbilder, men dette er ikke noe godt eksempel synes jeg. Her mangler det som i mine øyne er aller viktigst - ikke minst i et landskapdbilde, men og i alle andre bilder - nemlig komposisjon. Kan ikke se at dette bilde har noen komposisjon i det hele tatt, dessverre. Hadde bildeflaten i det minste innholdt et element som brøt litt og gjorde det til noe mer enn bare en rett på knipset solnedgang; et menneske, en fugl, en båt, et dyr eller noe annet levende. SLik det er nå blir det bare kjedelig.
Amund Blix A.
Ikke noe galt med floskler og klisjeer vel... Men da bør de helst være en smule mer gjennomført enn dette... Det ultimate ''elg i solnedgang'' drømmer vi vel alle om å ta. ;-)

Mvh

Amund
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu