Fjellet og havet
Var en tur i Tromsø denne uken og kjørte ut til Sommarøya, dette ble tatt på veg ut dit. Turen var kjempe fin med guiding fra lokale kollegaer. Været viste seg desverre ikke fra sin beste side, men det gjør egentlig ikke så mye. Lyset var veldig skiftende hele tiden. Flott tur!
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_245245} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Inger Anne Maritsdotter V.

Det var et flott lys i dette bildet,
fin malerisk stemning og fin komp.

Mvh Inger Anne
Nina E.

Fin stemning i bildet ditt. Grei komp. og OK farger. Mulig jeg ville brukt litt burn tool på bare fjellene, som fremstår litt lyse. Alternativt kunne du flatet ut kontrasten noe, dratt litt i spakene på mellomtoner og tonet ned higlights litt. Men alt i alt et severdig bilde. Mvh Nina E. :o)
ingeborg w.

Jeg liker godt landet i forgrunnen som diagonal mot de dramatiske fjellene bak. Forgrunnen ble dog noe mørk og rotete. Fjellene ble noe lyse, blasse og fargeløse. Med raw burde det være mulig å jevne ut litt uten at det blir stygt. Jeg ville kuttet rett over de nederste trærne. Jeg synes ikke de hever bildene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu