Svart strand
Frå Tjørnuvik på Færøyane. Stranda er spesielt mørk pga. basaltsand, ein veldig spesiell plass.
Trur det vart ganske bra - bårene teikna fine former innover den mørke stranda. Eg stod litt høgt i terrenget og fekk god oversikt.
Utstyr
  • Nikon D80
  • 18-200 Nikon VR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_245651} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
emil w.

hei ! vile tatt å kuttet i overkant da blir det et flott grafisk utrykk mvh ewb
Ingunn S.

Hei!
Jeg er helt enig med Emil i et kutt i toppen... men jeg blir ikke enig med meg selv om det blir for mye å kutte til like under personen på stranden...eller om personen og steinura like ovenfor burde være med...? Uansett et bilde jeg liker godt med bølgene som dovent slår innover den nydelige sorte stranden.

Hilsen IngunnS:)
Steinulf L.

fint utsnitt, god linjeføring. skulle gjerne sett bildet i litt større format.
Steinulf L.

fint utsnitt, god linjeføring. skulle gjerne sett bildet i litt større format.
Anne-Lise S.

Forstår godt at du synes dette var et spennende sted på din reise til Færøyene, om du da ikke bor der? Liker linjeføringen fra venstre mot høyre, og du får godt frem den sorte basaltsanden. Usikker på øvre del av bildet. Scroller opp og ned og ser et flott utsnitt med beskjæring under personen også, men fotografen avgjør!

Anne-Lise
Ivar S.

-Ser at alternativt utsnitt utan øvre kant av fotografiet kan ha noko for seg, det ville då stå fram meir som eit nesten abstrakt uttrykk. Personen i bakgrunnen har ''ei oppgåve'' - å vise dimensjonane i hovudmotivet.
Jostein F.

Hei!
Bildet gir en herlig frihetsfølelse, den store flaten med vann i bevegelse og den ''lille'' personen bidrar til det. Et kutt kunne gjort seg som nevnt og selv om jeg liker abstrakte utrykk synes jeg personen skal være med her som en del av historien.

Mvh; Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu