Hva tenker du på?
Min lille sønn på 3 mnd...
Jeg er faktisk ganske fornøyd med bildet! Synes fargene ble utrolig behagelige og gav bildet mer stemning enn blikket hans gir bidet fra før...Ser mange ting som kunne vært bedre for å få det max, men øvelse gjør mester!
Bildet inngår i albumet Barn -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-04-01 21:54:14
    Versjon #2
Utstyr
  • Sony p5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHar redigert farger og snitt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_245877} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Odd Haakon A.

Ja dette ble veldig fint. Litt slurv på blurringa, men når det er fiksa på er det bare å forstørre og henge opp :)

Hilsen Haakon
Ola S.

Jeg synes du har vært litt hard med oppskarpingen i etterbehandlingen av dette bildet. Øynene, og særlig håret blir skarpere enn *jeg* ville gjort det på et babybilde. Babyer er - for meg - litt mykere i kantene, og bør få lov til å være det.

Jeg ville kanskje hatt med litt mer av hans venstre arm og fått hodet litt mer til høyre og litt ned for å unngå å midtstille det for mye. (Altså; få med litt mer hår og venstre arm samt kutte bort litt tomrom til venstre for hodet).

Lykke til :)

Mvh,
Ola S
Benedicte S.

Tusen takk for tilbakemelding. Av sånne tilbakemeldinger lærer man faktisk masse. Da først ser man egne feil...Igjen, tusen takk!
Anne-Grethe S.

Hei

Eg er heilt enig i det Ola skriver. Når det gjelder oppskarping synest eg også bildet ''uskyld'' har ein del for mykje av det. Det eg pleier å gjere er kun å skarpe opp augene. Men berre litt der også. Blir det for mykje, ser det ikkje ekte ut. Da blir det heller ikkje så fint, synest eg. Eg er ingen ekspert altså men skriver mi meining.
Bildet blir nok fint med ''rett'' etterbehandling.....

Mvh
Anne-Grethe
Benedicte S.

Takk fortilbakemelding. Jeg setter pris på det uansett hva det er. Kommer til å legge inn ny versjon av bildet med mindre skarphet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu